Live in Hoorn presenteert: Dolly Dots & Drukwerk bij Friday Night Live

Partnerbijdrage
De Dolly Dots sluiten de avond af met een spetterende live-act van negentig minuten met band, show en entertainment.
De Dolly Dots sluiten de avond af met een spetterende live-act van negentig minuten met band, show en entertainment. Foto: aangeleverd

HOORN - Aan de tiende editie van Live in Hoorn wordt een dag toegevoegd: vrijdag 17 juni gaan diverse legendarische artiesten het mega podium op het Pelmolenpad veroveren. De indeling van het terrein is erop aangepast. Zo is er dit jaar ook een enorm buitenplein met sta-tafels en ruim vijfhonderd zitplaatsen op het terras.

Partnerbijdrage dossier

De Dolly Dots gaan deze bijzondere avond afsluiten met een spetterende live-act van negentig minuten met band, show en entertainment. Dat wordt genieten van de ontelbare hits die zij scoorden binnen en buiten Europa, zoals hun debuutsingle ‘Tell it all about Boys’, ‘Hela-di-ladi-lo’, ‘Do wah diddy diddy’, ‘She’s a liar’ en ‘Radio’. Hun grootste hit in Nederland was ‘Love Me Just A Little Bit More’, die nummer 1 in the hitparade haalde. In 2022 staan de Dolly Dots slechts twee keer op een festival en Hoorn is een van die plekken. Ook Drukwerk zal in Hoorn een geweldige liveshow neer gaan zetten. Harry Slinger en zijn band gaan drie kwartier lang al hun hits ten gehore brengen. Drukwerk staat garant voor een heerlijk feest, lekker meezingen en volop gezelligheid! De avond wordt compleet gemaakt door nog meer iconische artiesten van weleer. Op de muziek van de Nederpop All* Stars Band, komen Henk Westbroek (Het Goede Doel), Nol Havens (VOF De Kunst), Erik Mesie (Toontje Lager) en Loïs Lane hun grootste hits zingen.

De locatie is het Pelmolenpad in het centrum van Hoorn. Op deze plek vindt ten opzichte van eerdere jaren een flinke metamorfose plaats. Zo is de tent een stuk groter geworden, er is dit jaar een Food-Court en er is een enorm buitenterras met sta-tafels en ruim vijfhonderd zitplaatsen. Dat wordt dus genieten met vrienden van een lekkere zomeravond, hapjes, drankjes en de grootste hits uit de jaren 80!

Een ticket kost 29,75 euro exclusief servicekosten. Ze zijn te bestellen via www.fridaynightlive.nl, via www.liveinhoorn.nl of via www.ticketmaster.nl . Meer informatie over de acts en het laatste nieuws over Friday Night Live is te vinden op www.fridaynightlive.nl .

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda