Nieuwe gebitsprothese nodig? Ontmoet de Saense Tandmeesters!

Partnerbijdrage
De Saense TandMeesters: de vriendelijke tandprothetische praktijk.
De Saense TandMeesters: de vriendelijke tandprothetische praktijk. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Maak kennis met De Saense TandMeesters, de nieuwste tandprothetische praktijk in de regio. Sinds augustus 2021 staan Olaf Delwig, Frank Leurs, Carla Swager en Lucas Delwig klaar om hun patiënten de beste zorg te bieden.  

De vriendelijke tandprothetische praktijk in Zaandam met jarenlange ervaring en nieuwste technieken.

Olaf, de hoofdbehandelaar van de praktijk, is sinds 2018 afgestudeerd als tandprotheticus en beoefend zijn vak met veel passie en plezier. Frank, is nog steeds werkzaam in de praktijk, heeft jarenlange ervaring als tandprotheticus en staat klaar voor de patiënten om een zo natuurlijk mogelijk gebit aan te meten. Carla is een allround medewerker en tandtechnicus, die met haar vrolijke persoonlijkheid goed kan luisteren naar de behoeften van de patiënt. Last but not least: Lucas, tweelingbroer van Olaf en tandprotheticus in opleiding, die niet kan wachten om zijn vaardigheden te laten zien. 

Bij De Saense TandMeesters bent u verzekerd van hoogwaardige zorg. Van het aanmeten van protheses tot reparaties en aanpassingen, alles wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Daarnaast is het team gespecialiseerd in implantaat gedragen protheses en maken zij steeds meer gebruik van de digitalisering in het vak. Het team staat bekend om hun professionele en persoonlijke benadering, waarbij de patiënt altijd centraal staat.  

Niet alleen de kwaliteit van de zorg, ook de sfeer in de praktijk is uniek. Het team staat bekend om hun humor en vrolijke persoonlijkheden, waardoor u zich direct thuis zult voelen.   

Maak een afspraak bij De Saense TandMeesters en ervaar zelf waarom deze praktijk zo bijzonder is. Want één ding is zeker, bij De Saense TandMeesters verlaat u de praktijk niet alleen met een stralend gebit, maar ook met een lach op uw gezicht!

www.desaensetandmeesters.nl