Drie jaar Saense TandMeesters

Partnerbijdrage
Drie Saense TandMeesters, samen goed voor drie jaar succesvol werken aan het geven van (weer) lachende gezichten bij hun klanten.
Drie Saense TandMeesters, samen goed voor drie jaar succesvol werken aan het geven van (weer) lachende gezichten bij hun klanten. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - De afgelopen drie jaar bij de Saense TandMeesters waren een feest van ‘stralende glimlachen’. “Sinds onze start in augustus 2020 aan de Zuiddijk 3 in Zaandam hebben we met plezier bijgedragen aan talloze lachende gezichten. Terwijl het einde van het jaar nadert, kijken we met een knipoog terug op de avonturen die we hebben beleefd”, aldus de ondernemers.

Glimlachen zonder angst 

“Bij onze praktijk staat de kunst van het glimlachen centraal. We staan bekend om onze warme ontvangst en vastberadenheid de perfecte glimlach te creëren. Wij vinden het erg belangrijk dat de klant zich comfortabel voelt want een goede en mooie prothese maken we samen. Onze tandprothetici zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten, frames en (flex)plaatjes. Ze hebben de expertise om te helpen bij alle tandprothetische behoeften.”

De praktijk is gevestigd aan de Zuiddijk 3, 1501 CA Zaandam. Die is te bereiken via 075 - 635 39 94 of via e-mail op info@desaensetandmeesters.nl. 

“Ook nodigen we u uit een kijkje te nemen op onze website, www.desaensetandmeesters.nl om zo meer over ons te ontdekken en eenvoudig een afspraak te maken. Bij Saense TandMeesters draait alles om u en nemen we uw mondgezondheid serieus. Wij zien er graag naar uit om u te verwelkomen in onze gezellige praktijk”, aldus - met een glimlach afsluitend - Het Team van Saense TandMeesters.”

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda