Feestelijke opening vernieuwde Univé-winkel

Partnerbijdrage
Kijkje in het frisse, moderne interieur.
Kijkje in het frisse, moderne interieur. (Foto: aangeleverd)

WORMER - De winkel van Univé Noord-Holland, Dorpsstraat 81 in Wormer is vernieuwd. Ter gelegenheid daarvan is er een open dag op zaterdag 13 mei van 10.30 tot 15.00 uur.

Partnerbijdrage dossier

Om 11.00 uur reikt Univé Noord-Holland namens Stichting Univé Ledenfonds een waardecheque van 1000 euro uit aan twee lokale goede doelen. Het Ledenfonds doneert aan lokale goede doelen, verenigingen en maatschappelijke instanties. De ontvangers van de waardecheque zijn door het publiek bepaald.

Raymond Tol, winkelcoördinator van Univé Wormer licht het waarom van de vernieuwde winkel toe.  “We zijn een begrip in Wormer, maar ook de winkel moet met zijn tijd mee. Het pand is gemoderniseerd zodat we de mensen prettig kunnen ontvangen. De spreekkamers zijn ruim, en de winkel geeft een huiselijk gevoel. Het meubilair is vervangen en gemaakt van duurzame materialen gericht op de toekomst. De komende jaren kunnen we er weer tegenaan.’’ 

Op 13 mei is er van alles te doen in én rondom de winkel. Naast de uitreiking van de goede doelenactie, is er tot 14.00 uur een sneltekenaar aanwezig die een karikatuurschets maakt van bezoekers op een bierviltje. Voor bezoekers die sportief willen zijn, staat een zogeheten blenderbike klaar waarmee je je eigen smoothie bij elkaar kunt fietsen. Benieuwd hoe dat werkt? Kom dan vooral langs. Test je conditie en word beloond met een heerlijke smoothie. Ook is er iets leuks voor de kinderen die langskomen. Brandweerman Sam brengt van 13.00 tot 13.30 uur een bezoek aan de winkel en gaat met alle kinderen die dat willen op de foto.