Leer levensecht portret schilderen bij Atelier In de Hoge Hoed

Partnerbijdrage
"Iedereen kan nu zelf een prachtig en goed lijkend portret maken van zijn of haar geliefden, kinderen, huisdieren of idool", aldus Fiona Hoogmoed.
"Iedereen kan nu zelf een prachtig en goed lijkend portret maken van zijn of haar geliefden, kinderen, huisdieren of idool", aldus Fiona Hoogmoed. (Foto: aangeleverd)

KOOG AAN DE ZAAN - “Iedereen kan nu zelf een prachtig en goed lijkend portret maken van zijn of haar geliefden, kinderen, huisdieren of idool”, aldus Fiona Hoogmoed. Zij biedt in haar atelier In de Hoge Hoed, Lagendijk 3 in Koog aan de Zaan een innovatieve manier van portret schilderen aan.

Fiona legt uit: “Een portret van iemand schilderen is een prachtige manier om emoties, persoonlijkheid en liefde vast te leggen op het canvas. Met deze techniek kan iedereen zelf een uniek en betekenisvol schilderij maken. Ook heel leuk om het schilderij aan iemand cadeau te geven of om een persoonlijk aandenken aan de muur te hebben. Iedereen is welkom om zijn eigen meesterwerk te creëren. Ik help je er graag bij”.

Ontspannen en creatief 

Het proces is relaxed en persoonlijk. Klanten brengen een foto mee van de persoon die ze willen schilderen. Fiona begeleidt hen stap voor stap in het vertalen van die afbeelding naar een meesterwerk op het doek van 50 bij 50 cm. Er is ruim keuze uit combinaties van kleuren acrylverf. 

Techniek

De Vullow-techniek zorgt door de projectie van delen van foto op het doek dat er een perfect lijkend portret ontstaat. Zo maakten klanten al prachtige portretten van geliefden, maar ook BB King en David Bowie.

Workshops

Naast de workshop Levensecht Portret Schilderen biedt Fiona ook andere leuke creatieve schilderworkshops en schilderlessen aan, waarbij het ontspannen creatief bezig zijn net zo belangrijk is als het resultaat. Je ontspant je brein als je schildert en dat is de basis van alle workshops en lessen in haar lichte en gezellige atelier.

Neem contact op met Fiona om een afspraak te maken om zelf een portret te schilderen en je eigen artistieke reis te beginnen. Tel/Whatsapp: 06-50428820, www.indehogehoed.nl of mail fiona@indehogehoed.nl

De Vullow-techniek zorgt door de projectie van delen van foto op het doek dat er een perfect lijkend portret ontstaat.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda