Joris Linssen & Caramba start nieuwe concertseizoen in Wormer

Uitgaan
Caramba staat bekend om onder meer het vuur waarmee ze spelen, de meeslepende verhalen, het virtuoze accordeonspel en meerstemmige samenzang.
Caramba staat bekend om onder meer het vuur waarmee ze spelen, de meeslepende verhalen, het virtuoze accordeonspel en meerstemmige samenzang. (Foto: aangeleverd)

WORMER - “We moesten er lang op wachten, maar nu komt Joris Linssen toch ook met zijn band naar Wormer om een optreden te geven voor alle liefhebbers van bekende muziek en liedjes”, laat Martin van Druten, verantwoordelijk voor de publiciteit van Concerten Wormer enthousiast weten.

Beleef virtuoze accordeonspel, aanstekelijke enthousiasme en meerstemmige samenzang

Het eerste concert van dit seizoen betreft het optreden van Joris Linssen & Caramba op zondag 8 oktober in de Maria Magdalena kerk, Dorpsstraat 351 in Wormer. Het gezelschap bestaat sinds 1999 en brachten al acht cd’s, twee live albums, twee dvd’s en een lp uit. Ze doen zo’n honderd optredens per jaar. Naast zanger/tv-presentator Joris Linssen (zang en teksten) bestaat Caramba uit: Djem van Dijk (percussie en zang), Marcel van der Schot (accordeon, piano en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang) en Erik van Loo (contrabas en zang).

Vuur

“Caramba staat bekend om het vuur waarmee ze spelen, de meeslepende verhalen, het virtuoze accordeonspel, de prachtige meerstemmige samenzang en het aanstekelijke enthousiasme. Joris & Caramba als opening van het nieuwe concertseizoen belooft een mooie middag te worden”, aldus de organisatie.

Aanvang: 14.30 uur, entree: 21,00 euro, inclusief pauzedrankje en servicekosten. Meer informatie en kaarten via www.concertenwormer.nl