Zaantheater een week lang in zomerse sferen met romantische musical MAMMA MIA!

Uitgaan
Zullen Tanya, Rosie en Donna nog één keer optreden als Donna and the Dynamos? Beleef het feestje mee en geniet van de beroemde hits van Abba.
Zullen Tanya, Rosie en Donna nog één keer optreden als Donna and the Dynamos? Beleef het feestje mee en geniet van de beroemde hits van Abba. (Foto: Roy Beusker Fotografie)

ZAANDAM - Last van een winterdip? Niet in het Zaantheater! Daar is het vanaf dinsdag 27 februari zes dagen lang feest en schijnt er een Grieks zonnetje in het hele theater door de populaire ABBA-musical MAMMA MIA!. Samen met de grootste hits van ABBA, vertelt de sterrencast, met onder andere Brigitte Heitzer, René van Kooten en Soraya Gerrits, een verhaal vol romantiek, nostalgie en humor.

Woensdag 28 februari Ladies Night

Wil je nóg meer feest? Woensdag 28 februari organiseert het Zaantheater een Ladies Night met een goodiebag, photobooth, snacks, feestelijke drankjes én karaoke, gehost door Theun Plantinga.

Wie is de vader?

Het verhaal is even hilarisch als feestelijk. De jonge Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om op een zonnig Grieks eiland door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader? Is het de Zweedse romanschrijver Bill? Of de Amerikaanse architect Sam? Of toch de Britse bankier Harry? Haar vrijgevochten moeder Donna wordt geconfronteerd met het verleden en haar drie voormalige liefdes, wat leidt tot komische en romantische situaties. Vindt Sophie haar echte vader op tijd voor de bruiloft? En zullen Tanya, Rosie en Donna nog één keer optreden als Donna and the Dynamos? Beleef het feestje mee en geniet van de beroemde hits van Abba.

MAMMA MIA! Ladies Night

Woensdag 28 februari houdt het Zaantheater een speciale Ladies Night. In de foyer waan je je in Griekse sferen, zing je uit volle borst mee met de karaoke set, maak je foto’s in de photobooth en drink je de lekkerste zomerse cocktails in de speciale cocktailbar. Als je echt wilt uitpakken, dan boek je een Ladies Night vriendinnenarrangement, bestaande uit Griekse snacks en drankjes gedurende de hele avond én uiteraard een goedgevulde goodiebag (t.w.v. €50,-). De MAMMA MIA! Ladies Night wordt gehost door Theun Plantinga.

Trommel je vriendinnen en familieleden op, en dompel je onder in mediterrane sferen aan de Zaan. MAMMA MIA! is van dinsdag 27 februari tot en met zondag 3 maart te zien in het Zaantheater in Zaandam.

Aanvang 20.00 uur, zondag 15.00 uur. Voorstellingstickets vanaf €35,- Ladies Night vriendinnenarrangement €45,- p.p. (exclusief voorstellingsticket) – Borrelplank én goodiebag t.w.v. €50,-. Aanvang 19.00 uur. Zie voor meer informatie en tickets www.zaantheater.nl

Afbeelding
Afbeelding

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda