Nieuw horecateam bij Grand Café Klinker Assendelft

Zakelijk
De nieuwe brigade van Grand Café Klinker Assendelft stelt zich voor.
De nieuwe brigade van Grand Café Klinker Assendelft stelt zich voor. (Foto: Charlotte Schaap)

ASSENDELFT - “Iedereen die bij ons te gast is geweest, komt terug”, klinkt het vol overtuiging als uit één mond van het nieuwe horeca-team van Grand Café Klinker, Dorpsstraat 454. “Bij ons kun je lekker en gezellig tafelen. Alles wat uit onze keuken komt is vers en op smaak zoals het hoort.” De nieuwe brigade stelt zich voor.

Centraal staan gastvrijheid, gezelligheid en kwaliteit

De houten meubels met ouderwetse elementen zorgen voor een huiselijke sfeer bij Grand Café Klinker. Centraal staan gastvrijheid, gezelligheid en kwaliteit. “We willen graag dat onze gasten dezelfde gastvrije gezichten zien als ze bij ons binnenstappen. Dit is onze volgende stap richting nieuwe professionalisering waar onze nieuwe gastheer Johan van Gelderen een rol in speelt”, aldus eigenaar Richard Bakker.

Gastheer Johan

“We zijn heel blij dat hij voor ons wilt werkt. Hij weet een goede sfeer neer te zetten”, zegt Richard Bakker. Gastheer en Assendelver Johan van Gelderen komt uit een echt horecagezin. Het werken in deze branche is hem ‘met de paplepel’ ingegoten.

“Ik heb de Hotelschool afgerond en bij meerdere restaurants gewerkt. Mijn avond is pas geslaagd als de gasten tevreden naar huis gaan. Dat iedereen in een bepaalde extase is door de mix van gastvrijheid, sfeer en kwaliteit van wat het keukenteam heeft gemaakt.”

Bak ervaring in de keuken

Terwijl Johan en zijn team de gasten een warme ontvangst geeft, bereiden Renzo Kocx en Robin Seymour de gerechten. Voor Renzo voelen zijn nieuwe collega’s gelijk aan als een warm bad: “In onze keuken is iedereen gelijk. Het overleggen en op elkaar ingespeeld zijn, gaat al heel goed.”

Robin neemt als kersverse kok bij De Klinker een bak ervaring mee. Opgedaan bij restaurant D’Swarte Walvis in Zaandam en The Old Rooster uit Westknollendam. “Bij laatstgenoemd eetcafé heb ik de door samenstelling van de menukaart ervoor gezorgd dat er veel mensen bij ons kwamen eten. Ik houd er echt van om iets op te bouwen. Te zorgen dat een nieuw samengesteld horecateam een goede naam krijgt.”

Experimenteren

Ook zijn ze bij Klinker niet bang om te experimenten. Zo is er elke laatste zondag van de maand live muziek vanaf 15.00 uur. Op 8 maart is er een culinaire avond met saxofonist en zanger. Het Grand Café is van woensdag tot en met zondag open vanaf 16.00 uur.

Zie voor meer informatie www.grandcafeklinker.nl en www.facebook.com/grandcafedeklinkerassendelft

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda