Story of Barbra Streisand in Bullekerk

Algemeen
Janneke Meessen vertolkt samen met Alexander Broussard het bijzondere verhaal van Barbra Streisand.
Janneke Meessen vertolkt samen met Alexander Broussard het bijzondere verhaal van Barbra Streisand. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Alexander Broussard komt zaterdag 19 juni naar de Bullekerk met zijn Story of Barbra Streisand. In deze voorstelling neemt Alexander de bezoeker mee in een reis door de prachtige muziek, het woelige leven, de indrukwekkende carrière en het imposante oeuvre van Barbra Streisand, vertolkt door Janneke Meessen.

Na jaren als allround zangeres mee op tour te zijn geweest met bands als de Coronas, verheugt Janneke Meessen zich er nu op om samen met Alexander Broussard het bijzondere verhaal van Barbra Streisand te mogen vertolken. Janneke is met vele genres en artiesten opgegroeid. Toen zij eenmaal geïntroduceerd werd aan het repertoire van Streisand was zij meteen verkocht. Inmiddels is deze muziek niet meer uit haar repertoire weg te denken, en heeft zij nu ook haar eigen ‘Tribute to Barbra Streisand’. Extra leuk is misschien wel dat Barbra ook nog wat mooie duetten heeft, dus Alexander is wellicht ook zingend te horen.

Terug op podia

Alexander Broussard (bekend van Najib Amhali’s PlusSupportAct, The Billy Joel Experience, The Crazy Piano’s en De Corona’s) keerde in juni, één dag na de lockdown, al meteen terug op de podia met zijn solovoorstelling ‘Alexander Broussard speelt Billy Joel’. Daarin speelt hij niet alleen als musicus, maar gooit ook als boeiend verhalenverteller hoge ogen bij het publiek. Omdat hij zo vaak na afloop van de shows te horen kreeg dat juist die achtergrondverhalen zo’n leuke extra dimensie aan de show geven, besloot Alexander om dat concept uit te breiden naar een hele serie. “The Story Of…”

Tickets kosten € 22,50 en zijn verkrijgbaar via www.bullekerk.nl