Elfde editie Zaanse Beursvloer levert 73.050 euro aan matches op

Algemeen
Bas Husslage, (l) manager van de Zaanse Beursvloer, mocht van notaris Rik Jacobs van Zaannotarissen horen dat er matches zijn gemaakt met een gekapitaliseerde waarde van maar liefst 73.050 euro.
Bas Husslage, (l) manager van de Zaanse Beursvloer, mocht van notaris Rik Jacobs van Zaannotarissen horen dat er matches zijn gemaakt met een gekapitaliseerde waarde van maar liefst 73.050 euro. (Foto: Dirk Karten)

ZAANDAM – “We hebben er met z’n allen een mooi feestje van gemaakt. Waarvan de gekapitaliseerde waarde van de afgesloten matches op dit moment 73.050 euro bedraagt. Je kunt wel zeggen dat deze Zaanse Beursvloer aan de verwachtingen heeft voldaan. Ik kreeg zelfs iemand aan onze tafel die tranen in de ogen had na een goede deal gesloten te hebben voor het verkrijgen van computerapparatuur”, vertelt notaris Rik Jacobs van Zaannotarissen na afloop van het vraag-en-aanbod event.

De beursvloer in Cultureel centrum De Bullekerk was vanmiddag goed gevuld tot tevredenheid van Bas Husslage, lokale manager van de Zaanse Uitdaging. Mensen van stichtingen en belangenorganisaties en vertegenwoordigers van het Zaanse bedrijfsleven vonden elkaar in matches die met een gesloten beurs werden gemaakt.

Op de Zaanse Beursvloer staat een match in kennis, mankracht en materialen centraal. Het team van Zaannotarissen had de handen vol aan het controleren van de documenten waarin de match officieel op papier werd vastgelegd. Wie een match had gemaakt, kreeg een bloemenslinger. Menigeen liep al snel met meerdere slingers om de nek rond want er werd royaal hulp geboden. De organisatie ziet vervolgens erop toe dat de match volgens afspraak wordt nagekomen.

Het beproefde concept uit de koker van De Zaanse Uitdaging voldeed ook nu aan de verwachtingen. De elfde editie was er gelukkig weer één waarin je elkaar fysiek in de ogen kon kijken. Op laagdrempelige wijze kon je elkaar in de fijne ambiance van de Bullekerk aanspreken en kijken of je wat voor elkaar kon betekenen. Wie je ook sprak, iedereen vond het prettig elkaar zo weer te kunnen treffen. Tot ver na de officiële sluitingstijd van de Beursvloer werd er nagepraat onder het genot van een drankje.

Lees het volledige verslag in het Zaans Stadsblad van donderdag 21 oktober.