Pepernotenpret van Dirk Scheele in Zaantheater

Algemeen
Kom verkleed als hulppiet of hulpsint en dan maken we er samen één groot feest van!
Kom verkleed als hulppiet of hulpsint en dan maken we er samen één groot feest van! (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Kinderpopster Dirk Scheele speelt op zondag 28 november zijn Sinterklaasvoorstelling (2+) in het Zaantheater. Pepernotenpret is een vrolijke, grappige en muzikale voorstelling met Dirk Scheele, Sinterklaas en de Pieten. Dirk speelt en zingt samen met echte Zangpieten veel nieuwe en bekende Sinterklaasliedjes.

Muzikale Sinterklaasvoorstelling 

In deze vrolijke en muzikale voorstelling viert Dirk Scheele het Sinterklaasfeest samen met alle hulppieten en sinterklazen in de zaal. Hij zingt daarbij veel bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes. Vergezeld door zangpieten gaan we swingen op Zie ginds komt de stoomboot, wiegen bij Zie de maan schijnt door de bomen en in het Spaans tellen bij Pepernotenpret. Dirk zet natuurlijk zijn schoen en samen met de kinderen zingt hij uit volle borst Sinterklaas Kapoentje. Als we mooi en hard genoeg zingen, komt Sinterklaas misschien ook nog wel een deuntje meespelen…

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes voor kinderen vanaf twee jaar. Hij toert al meer dan vijfentwintig jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België, is dagelijks te zien op Nickelodeon en heeft een populair YouTube-kanaal met meer dan 40.000 abonnees. 

Aanvangstijden: 11.00 en 14.30 uur. Tickets: https://zaantheater.nl/tickets/dirk-scheele-speelt-pepernotenpret/