Patrick Beemsterboer maakt, samen met zijn vrouw Linda, met BEKU Krommenie een nieuwe stap naar een gezonde(re) zakelijke toekomst.
Patrick Beemsterboer maakt, samen met zijn vrouw Linda, met BEKU Krommenie een nieuwe stap naar een gezonde(re) zakelijke toekomst. (Foto: aangeleverd)

BEKU maakt zich klaar voor de toekomst en doet dit samen met…

20 jan, 09:21 Algemeen

KROMMENIE - Over precies één maand is het 28 jaar geleden dat BEKU Krommenie, Heiligeweg 75, voor het eerst haar deuren opende. De doe het zelf- en woonwinkel van ondernemer Patrick Beemsterboer en zijn vrouw Linda wordt momenteel onder handen genomen voor een nieuwe fase. 

“Zo is de kastenafdeling leeggehaald waardoor de vloerenpresentaties zijn verhuisd. Afgelopen weekend zijn nieuwe vloeren gelegd en de eerste nieuwe showroomkasten geïnstalleerd. De Luxaflex® Inspiration Shop heeft een nieuwe, nóg mooiere plek gekregen”, licht Patrick een deel van de plannen toe. 

Stevige verbouwing BEKU Krommenie én stap naar nieuwe toekomst

De afgelopen twee jaar zijn bizar geweest voor de vertrouwende woonwinkel. “Doordat we niet aangesloten zijn bij een organisatie, moeten we alles zelf uitvinden. In combinatie met alle coronamaatregelen die onze werkwijze al bijna twee jaar bepalen is het onmogelijke gebleken dit zelfstandig te blijven doen. We zeggen het niet graag, maar we hebben hulp gezocht én gevonden!”, stelt de ondernemer die benadrukt dat zij altijd naar de lange termijn hebben gekeken. Duidelijk is geworden dat er dingen anders kunnen en moeten. 

“We zijn altijd een hartstikke gezond bedrijf geweest en willen dat graag ook blijven. Alleen moeten we ons wel realiseren, dat we door de nieuwe werkelijkheid, steeds lastiger helemaal zelfstandig kunnen opboksen tegen de grote spelers in onze markt. En wat nu blijkt, is dat we dit helemaal niet alleen hoeven te doen en dat er zelfs organisaties zijn die graag willen dat wij ons bij hen aansluiten.” 

Scherpere prijzen

Afgelopen zomer zijn er gesprekken met twee landelijke organisaties gestart. “Door aansluiting te zoeken bij een organisatie, ontstaat er voor onszelf veel meer tijd om te doen waar we goed in zijn; het helpen van klanten!” 

Binnen de organisatie waar de ondernemer mee in zee gaat, werkt een compleet team dat zich bezighoudt met het assortiment en het aanbieden tegen een concurrerende prijs. “Zo wordt het doe-het-zelf assortiment onder de loep genomen en vergroot. We gaan onder andere flink uitbreiden in elektrisch gereedschap en hang- en sluitwerk. De aansluiting bij een organisatie heeft nog een voordeel voor de klant: we kunnen ons assortiment tegen een scherpere prijs aanbieden dan nu het geval is.”

Assortiment

BEKU Krommenie is overigens in de loop der jaren wel vaker veranderd. Zo werd de zaak in 2017 helemaal in het nieuw gestoken en werd vooral de woonafdeling uitgebreid. Dit assortiment bestaat onder meer uit kasten op maat, raamdecoratie, horren, gordijnen en vloeren. Met welke organisatie Patrick in zee gaat wil hij nog niet verklappen. “BEKU Krommenie maakt zich klaar voor de toekomst en doet dit samen met… Dát vertellen we binnenkort!” 

Zie voor het totale aanbod www.beku.eu

Wat gaat er gebeuren?

Binnen 5 minuten bijgepraat

over het laatste nieuws uit Zaanstad

Schrijf je hierin voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Het Onbenoembare: een horror-detective met plot-twists en cliffhanger in het Zaantheater Algemeen 17 mei, 14:27
Afbeelding
Expositie Illustraties Van Heusden vanaf 20 mei in het Honig Breethuis Algemeen 17 mei, 13:16
Afbeelding
Leer Nederlands in Taalcafé de Sluis Algemeen 17 mei, 10:13
Afbeelding
Expositie Goed bekeken biedt kunstige natuurfoto’s Algemeen 16 mei, 16:06
Afbeelding
Twee dagen Reuring in Westzaan Algemeen 16 mei, 15:39
Afbeelding
Maansverduistering 16 Mei 2022 Algemeen 16 mei, 14:19
Afbeelding
Expositie portretten Camille van Neer in Zaansgroen Algemeen 16 mei, 14:03
Afbeelding
Persbericht: KZ viert clubverjaardag met kick-off Walking Korfbal Algemeen 16 mei, 12:45
Afbeelding
Expositie Seans Kunst in Bullekerk Algemeen 16 mei, 11:29
Afbeelding
Open Dag Padel bij KLTV Krommenie Algemeen 15 mei, 13:35
Afbeelding
ZaanPride: Out, Loud & Proud Algemeen 15 mei, 11:47
Afbeelding
Coktail Bar verrast in Assendelft met sterke zege Algemeen 15 mei, 09:05
Afbeelding
Fietstocht om Krommenieër Woudpolder met IVN natuurgids 21 mei 2022 Algemeen 15 mei, 08:25
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Zaanstad

Op Rodi Zaanstad volg je het laatste nieuws uit Zaanstad. Rodi Zaanstad informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Zaanstad

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Zaanstad in je mailbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief