D66 Zaanstad presenteert verkiezingsprogramma

Algemeen
Namens de verkiezingsprogrammacommissie overhandigden Guido van Zanen en Rob Karst het verkiezingsprogramma aan lijsttrekker Flip Hoedemaeker.
Namens de verkiezingsprogrammacommissie overhandigden Guido van Zanen en Rob Karst het verkiezingsprogramma aan lijsttrekker Flip Hoedemaeker. (Foto: aangeleverd)

ZAANSTAD - D66 Zaanstad presenteerde recent het verkiezingsprogramma waarmee de partij de stemmen van Zaankanters hoopt te winnen in de komende gemeenteraadsverkiezingen. 

Lijsttrekker Flip Hoedemaeker is zeer enthousiast over de inhoud: “Dit programma is tot stand gekomen na vele gesprekken in de stad en daarbuiten. Deskundigen uit alle sectoren hebben een cruciale bijdrage geleverd, waarvoor ik iedereen hartelijk dank. D66 is de partij die altijd zoekt naar de pragmatische oplossingen, die luistert naar de wetenschap en naar deskundigen, die niet gehinderd wordt door dogmatische gedachten. D66 is een lokale partij met de voeten in het Zaanse veen, maar met de steun van een enorm landelijk en internationaal netwerk vol denkkracht. En dan hebben we ook nog eens de beste lijst: divers, inclusief en vol aanstormend jong talent. Kortom, niets staat een geweldige verkiezingsuitslag in de weg!”