Nieuwe hoofdsponsors voor Sporting Krommenie

Algemeen
Voetbalvereniging Sporting Krommenie zette onlangs de hoofdsponsors in het zonnetje.
Voetbalvereniging Sporting Krommenie zette onlangs de hoofdsponsors in het zonnetje. (Foto: aangeleverd)

KROMMENIE - De sponsorcommissie van voetbalvereniging Sporting Krommenie heeft niet stil gezeten in de afgelopen periode. Op zondag 13 februari wisten Jan Leeuwerik, Nico Half en Han van Soest de nieuwe hoofdsponsors onder feestelijke omstandigheden uit te nodigen voor het ondertekenen van de nieuwe overeenkomst.

Dit gebeurde onder het genot van een verse bak koffie met gebak in de gezellige kantine aan het Provily Sportpark.

Dat ondertekenen gebeurde overigens onder het oog van voorzitter Jan Kee. Hij deed een woord van dank en op deze wijze benadrukte de rasechte Krommenieër dat sportsponsoring voor een dorpsclub als Sporting Krommenie van essentieel belang is. Dit om de begroting met een buffer voor de toekomst rond te krijgen en op deze wijze mee te werken aan de toekomst van Sporting Krommenie.

Nieuw gezicht

Een nieuw gezicht was dat van Bouwbedrijf JP Leguijt. Dat bedrijf nam het stokje over van HVMS Makelaars. Verder waren aanwezig Robert De Joode namens Kuijs Reinder Kakes Makelaars en adviseurs, Michel van Wijngaarden namens Zaanse Mayonaise/Van Wijngaarden BV. Afwezig voor de plechtigheid was Rob Rensen van Multitubes. Maar ook dat bedrijf is mede hoofdsponsor van de sportclub.

In 2024 bestaat Sporting Krommenie 25 jaar. Dat zal tegen die tijd groots gevierd gaan worden.