Help je mee aan het leukste kinderkoningsdagfeest van Wormerveer?

Algemeen
Feest voor de kinderen op koningsdag in Wormerveer!
Feest voor de kinderen op koningsdag in Wormerveer! (Foto: archief)

WORMERVEER – Ook zo’n zin in kinderkoningsdag in Wormerveer? Op 27 april gaat er van alles gebeuren tussen 10.30 en 16.30 uur. Onder het motto ‘zet kinderen voor één dag op de troon’ hebben initiatiefnemers Niels Bolhoeve en Tom den Elzen van de stichting Kinderkoningsdag Wormerveer het wijkfeest voor kinderen uit Wormerveer opgezet. Inmiddels is het uitgegroeid naar ‘het` gratis feest voor kinderen tot twaalf jaar in Zaanstad.

Helaas verloor de 45-jarige Tom op 15 maart 2021 de ongelijke strijd tegen de kanker. Zijn vrienden willen het feest voortzetten als eerbetoon aan hun overleden maat. Maar om de feestdag goed door te laten gaan, worden er nog vrijwilligers gezocht. Help je ook mee?

Sponsors gezocht

Er worden enthousiaste vrijwilligers gezocht voor het begeleiden en toezicht houden van de activiteiten. “Natuurlijk zorgen wij in ruil voor een hapje en een drankje. Daarnaast ben je, samen met aanvang, van harte uitgenodigd om te blijven eten na afloop”, vertelt Niels.

Naast menskracht worden er fysieke zaken gezocht die mogelijk door sponsoring mogelijk zijn. Zoals marktkramen, aggregaten, mobiele toiletten, vuilnisbakken en prijzen voor de tombola. Inmiddels hebben diverse bedrijven hun hart al laten spreken voor dit gratis toegankelijke kindvriendelijke feest en zijn sponsor geworden.

Extra handjes nodig

“De voorbereidingen zijn al in gang gezet om er, nu het weer mag dit jaar, een superevenement van te maken. Maar dan hebben we echt nog wat extra handjes nodig. Lijkt het je leuk om mee te helpen, stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@kinderkoningsdag.nl”, stelt Niels.

Los van het feest zelf bestaat de mogelijkheid Vriend te worden van de stichting. Zie de Facebookpagina: @kinderkoningsdagWormerveer.