Inspirerende netwerkbijeenkomsten Zaankanters voor Elkaar: Samen Sterk

Algemeen
Afbeelding
(Posterontwerp: J. Howard Miller)

ZAANSTREEK - Zaankanters voor Elkaar houdt in juni drie inspirerende netwerkbijeenkomsten speciaal voor maatschappelijke organisaties. Deze bijeenkomsten maken deel uit van de focus voor dit jaar; de campagne Samen Sterk met als thema Bekend maakt bemind.

Vertegenwoordigers van organisaties, (sport)vereniging of buurtinitiatieven, worden uitnodigen om hernieuwd kennis te maken met Zaankanters voor Elkaar en anderen organisaties in de eigen wijk en Zaanstad.  

Samenwerking

De bijeenkomsten bestaan uit een formeel gedeelte waarin kennis- en contact maken centraal staat. Daarbij is de mogelijkheid dat een aantal organisaties zichzelf kunnen presenteren. Doel van het formele gedeelte is: kennis maken met elkaar. Wie is wie en wie doet wat? Hoe kunnen we elkaar vinden en op welke vlakken kunnen we samenwerken? Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Er wordt afgesloten met een infomeel moment onder het genot van een hapje en een drankje. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Tijdens deze bijeenkomsten worden ook thema’s verzameld voor de in het najaar te organiseren Zaanstad brede bijeenkomst Samen Sterk.

Data en aanmelden

De Samen Sterk meetings zijn op:  

Donderdag 2 juni, tijd:15.00 - 17.00 uur, locatie: Buurtcentrum de Vuister, Molenwerf 44, Koog a/d Zaan.

Donderdag 9 juni, tijd: 15.00 - 17.00 uur, locatie: Buurtcentrum de Kolk, Klamperstraat 1, Zaandam.

Donderdag 23 juni, tijd: 15.00 - 17.00 uur, locatie: Buurtcentrum de Lorzie, Marktplein 3, Wormerveer.

Voor meer informatie en aanmelden https://www.zaankantersvoorelkaar.nl/samen-sterk