Open dag Associatie Uitvaartverzorging op zaterdag 2 juli in Wormerveer

Algemeen
U bent van harte welkom!
U bent van harte welkom!

WORMERVEER - Heeft u altijd al eens binnen willen kijken in een uitvaartcentrum? Dat kan op zaterdag 2 juli als Associatie Uitvaartverzorging de deuren van het uitvaartcentrum aan de Roode Wildemansweg 1A in Wormerveer wagenwijd openzet. Iedereen is van harte welkom om tussen 11.00 en 16.00 uur een kijkje achter de schermen te nemen. Bezoekers krijgen allerlei informatie en kunnen uitgebreid vragen stellen.    

Te zien is de waaksuite, zien hoe een urn wordt gemaakt, een rouwauto van er van binnen uitziet, er is rouwlego en je krijgt een indruk van de aula. Te ruiken zijn de prachtige bloemen van de huisbloemist. Er kan geluisterd worden naar mooie gitaarmuziek en een interessante lezing van een professional organizer.

Verder kan proeven van de eerste klas koffie met zoete lekkernijen van de huispatissier van Associatie Uitvaartverzorging. En niet te vergeten zullen bezoekers het op prijs stellen om de goede sfeer, aandacht en betrokkenheid die de medewerkers elke dag weer inzetten te proeven.