Nieuwe voorzitter ZaanlinQ

Algemeen
Het oude bestuur vlnr. Linda Hoorn, Brenda Eerdhuijzen, Nicole Horak en Natasha Kouznetsova wacht op de komst van nieuwe voorzitter Amber Hackmann.
Het oude bestuur vlnr. Linda Hoorn, Brenda Eerdhuijzen, Nicole Horak en Natasha Kouznetsova wacht op de komst van nieuwe voorzitter Amber Hackmann. (Foto: Aangeleverd)

ZAANSTAD - Na 2 jaar heeft Nicole Horak aangegeven dat zij haar rol als voorzitter van ZaanLinQ gaat overdragen. De nieuwe voorzitter wordt Amber Hackmann.

Nicole heeft bij de start van het nieuwe bestuur in 2020 al aangegeven dat ze het helder en verfrissend vindt, wanneer er af en toe wisselingen zijn in het bestuur. Het was daarom geen complete verrassing. Aangezien ZaanLinQ een stichting is, heeft het bestuur ervoor gekozen binnen hun netwerk te zoeken naar een opvolgster. Amber Hackmann is al heel wat jaren deelneemster. Toen zij gevraagd werd Nicole te vervangen, hoefde zij niet lang na te denken en accepteerde deze rol.

Zinvol netwerk

“Ik ben al aantal jaar lid van ZaanLinQ en vind het een mooi en zinvol netwerk,” vertelt Amber. “Ik kende Nicole nog niet persoonlijk, dus was verrast dat ze mij belde en het voorstelde. En het voelde gelijk “goed”.”  Een bestuursfunctie is Amber niet vreemd. Ze heeft al eerder in besturen gezeten. Daarbij kent ze de meeste bestuursleden al.

Verbinding

De komende jaren willen het bestuur het thema “verbinding” uitbouwen. Samenwerking met andere netwerkgroepen en de gemeente vindt het bestuur belangrijk. “Daarmee krijgen de leden meer mogelijkheden om andere ondernemers te ontmoeten en te netwerken. Daarbij willen we de deelnemers ook binnen ZaanLinQ zelf meer zichtbaarheid geven, zodat je elkaar makkelijker kan vinden om te sparren, door te verwijzen of samen te werken. We zijn niet voor niets een netwerk!”

Ontbijten

Het bestuur werkt er hard aan om de leden een mooi en inspirerend programma te bieden. Ze bedanken Nicole graag voor alle inzet voor ZaanLinQ in de afgelopen jaren. Door Covid waren het niet de makkelijkste netwerkjaren. Toch is het gelukt veel waardevolle en interessante bijeenkomsten te houden en veel van de deelneemsters betrokken te houden bij ZaanLinQ. Met Amber als voorzitter zien ze ernaar uit de toekomst enthousiast en met nieuwe impulsen in te gaan. onder andere door de eerstvolgende bijeenkomst, woensdag 13 juli, te ontbijten met het College B&W van de Gemeente Zaanstad.