Onder begeleiding van ervaren coach, Willem de Wijs, gaan deelnemers aan de slag met de vraag hoe je die leukere baan kan vinden.
Onder begeleiding van ervaren coach, Willem de Wijs, gaan deelnemers aan de slag met de vraag hoe je die leukere baan kan vinden. (Foto: aangeleverd)

Netwerkevent voor Zaankanters die leuke(re) baan zoeken

Algemeen

ZAANSTAD – De Stichting JobOn houdt op 12 augustus in Zaanstad een netwerkevent voor iedereen die actief aan de slag wil met zijn of haar loopbaan. Onder begeleiding van ervaren coach, Willem de Wijs, gaan deelnemers aan de slag met de vraag hoe je die leukere baan kan vinden.

Maaike Tjallingii (JobOn), eventmanager van dit event: “Als je op zoek bent naar nieuw of ander werk, dan is het goed om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Het is fijn om met elkaar de motivatie en positieve mindset hoog te houden. Daar wil ik aan bijdragen door dit event op te zetten.”

JobOn JobOn is de landelijke community voor iedereen die zich wil ontwikkelen in zijn of haar loopbaan. Vrijwillig eventmanagers organiseren netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Deelnemers werken hierbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, vergroten hun vaardigheden en versterken elkaar.

Historisch hoog aantal vacatures en toch vaak geen match?

Bij JobOn spreken we veel mensen die, ondanks goede kwalificaties en een lading doorzettingsvermogen, geen werkplek weten te bemachtigen. In Zaanstad is de werkloosheid historisch laag, maar toch blijft er een groep over die geen baan weet te vinden. Maaike, eventmanager JobOn, wil kijken of ze mensen weer kan inspireren: “Waar word je blij van? Welk werk past bij je? Misschien ben je vastgelopen? Daar willen we deelnemers via dit event een kans bieden om weer inspiratie op te doen!”

Workshop

“Door positieve vragen te stellen en te denken in kansen creëer je ruimte voor iets nieuws”, aldus Willem de Wijs, trainer/coach bij JobOn. “Op 12 augustus gaan we interactief aan de slag met waarderende vragen. In een fase van verandering, zoals het vinden van nieuw werk, is waarderend onderzoeken een effectieve manier om resultaat te boeken. Wees van harte welkom! Ik ga met de deelnemers aan de slag met diverse oefeningen die de bewustwording van hun talenten vergroot. Dat zorgt voor zelfvertrouwen tijdens hun zoektocht naar de leukere baan. We gaan vooral kijken waar men energie van krijgt en waar je met jouw hart en ziel voor wil gaan.”

Kracht van netwerken

JobOn is een netwerk van vrijwilligers door heel Nederland heen, die zich ieder in de vorm van eventmanager inzetten voor zijn/haar medemens. De events die opgezet worden zijn allemaal opgezet rondom het thema loopbaan, kortom: jouw carrière. Vincent Veenenberg, Marketing & Communicatie JobOn: “Het mooiste van onze events is dat ze kleinschalig zijn, waardoor mensen echt interactie hebben met elkaar. Dit biedt bijna altijd wel nieuwe inzichten en inspiratie en daar doen we het voor. JobOn is niet commercieel en dat merk je ook tijdens de events. Iedereen is welkom, de drempel om mee te doen is lekker laag.”

Uitnodiging voor de mensen uit de Zaanstad-regio

Maaike, eventmanager JobOn en organisator van het event: “Ben je geïnteresseerd? Deelname is gratis, maar je moet je wel even aanmelden via www.jobon.nl. Ik heet je van harte welkom op vrijdag 12 augustus van 15.00 tot 17.00 uur bij Koog aan Zee, Lagendijk 1-3 in Koog aan de Zaan.”

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Zaanstad

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Dieren én hun baasje in het zonnetje Algemeen 29 sep, 07:00
Afbeelding
‘We mogen best trots zijn op Zaanse industriecultuur’ Uitgaan 28 sep, 17:00
Afbeelding
Mike de Groot stopt na dertig jaar bloemenkiosk bij Vijfhoekpark Werken 28 sep, 11:20
Afbeelding
Tentoonstelling in stadhuis: Diergeneeskunde 1893-1975 Uitgaan 28 sep, 10:22
Afbeelding
Zaanstad breidt energietoeslag uit Algemeen 28 sep, 09:46
Afbeelding
Op naar gezonde en vitale medewerkers Algemeen 28 sep, 09:30
Afbeelding
Onthulling veertien struikelstenen in Zaandam Algemeen 28 sep, 09:13
Afbeelding
Week van de Zaanse Ondernemer gestart Algemeen 27 sep, 16:25
Afbeelding
Lezing: Reis van duizend mijl door China Uitgaan 27 sep, 14:22
Afbeelding
Bedevaart naar Onze Lieve Vrouwe ter Nood in Heiloo Uitgaan 27 sep, 13:55
Afbeelding
Aanhanger van vrachtwagen veroorzaakt verkeerschaos in Wormerveer 112-nieuws 27 sep, 12:02
Afbeelding
Zang, fluit en orgel in Kogerkerk Uitgaan 27 sep, 11:48
Afbeelding
Kinderboekenweekfeest in Zaantheater Uitgaan 27 sep, 09:00
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Zaanstad

Op Rodi Zaanstad volg je het laatste nieuws uit Zaanstad. Rodi Zaanstad informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Zaanstad

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Zaanstad in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief