Goed voor de dag op Zaanse Beursvloer dankzij gratis pitch-workshop

Algemeen
Ben je er dit jaar ook bij voor je organisatie?
Ben je er dit jaar ook bij voor je organisatie? (Foto: Fred Wolf)

ZAANDAM - De Zaanse Uitdaging houdt op 29 september de jaarlijkse Beursvloer. Van 15.30 tot 17.00 uur is de Bullekerk het decor voor bedrijven die - met gesloten beurs - hulpvragen invullen van maatschappelijke organisaties. Het draait allemaal om materialen, kennis of menskracht. Burgemeester Jan Hamming opent de Beursvloer.

“Het is harder dan ooit nodig om hulpvragen van maatschappelijke organisaties op te lossen. Organisaties hebben bijvoorbeeld veel moeite met het vinden van vrijwilligers en bestuursleden. We kampen daarnaast als samenleving met structurele problemen als eenzaamheid en armoede. Overigens zijn alle mogelijke maatschappelijke hulpvragen natuurlijk welkom op de Beursvloer!”, aldus Bas Hussage, lokale manager van de Zaanse Uitdaging.

Workshop pitchen

Voor maatschappelijke organisaties wordt er op 22 september een gratis workshop pitchen georganiseerd. Daar leer je een op een bondige, succesvolle manier jouw hulpvraag te verwoorden. Dat vergroot de kans aanzienlijk dat een ondernemer hulp aanbiedt. Locatie workshop is ook de Bullekerk, tijd: 15.30-17.00 uur. Aanmelden: info@zaanseuitdaging.nl

Meer info en aanmelden: https://zaanseuitdaging.nl/wat-we-doen/