Vrienden van Torenerf doet oproep tot stemmen in Rabo Club Support

Algemeen
Zorgcirkel Torenerf.
Zorgcirkel Torenerf. (Foto: Google StreetView)

WORMER - De Stichting Vrienden van Torenerf te Wormer doet mee aan Rabo Club Support en doet een oproep om te stemmen. 

“Slechts één stem van u op de Stichting Vrienden van Torenerf en we kunnen de bewoners in het zorgcentrum Torenerf te Wormer net even iets meer bieden aan activiteiten om reuring te geven in hun leven”, aldus het bestuur. Hun doel: op 17 december 2022 een koffieconcert rond de kerstperiode geven. Een sfeervol muzikaal onthaal door een pianist en een trompettist voor alle bewoners van verpleeghuis Torenerf. Daarbij wordt een kopje koffie of thee geserveerd met wat lekkers erbij. Even een moment van ontspanning, ontmoeting en in gesprek gaan met elkaar, maar ook oor hebben voor de muzikale klanken van de musici. 

Jaarlijkse actie

De jaarlijkse Rabobank actie wordt gedaan onder het motto ‘Iedereen verdient een club. Het is als een tweede huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar.’ Daarom helpt de Rabobank hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geeft de coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten ze hun kennis en netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we samen met partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden.

Leden van de Rabobank kunnen bepalen waar een bedrag naartoe gaat. Er mogen drie stemmen uitgebracht worden op clubs die deelnemen. Tot 27 september bestaat de mogelijkheid tot stemmen. Zie voor meer informatie www.rabobank.nl/leden/clubsupport