Met korting kennis maken met heropende Wereldkeuken Westzaan

Algemeen
Ook verse gemaakte authentieke pizza’s staan straks op het menu van de vernieuwde Wereldkeuken Westzaan.
Ook verse gemaakte authentieke pizza’s staan straks op het menu van de vernieuwde Wereldkeuken Westzaan. (Foto: PxHere)

WESTZAAN – Goed nieuws over de Wereldkeuken Westzaan. Het horecapand aan de Kleine Steng 30 gaat weer open.

Op woensdag 5 oktober is er een Grand opening met hernieuwd concept én onder leiding van een nieuwe eigenaar. Het concept van onbeperkt eten en drinken, inclusief diverse soorten bier, frisdranken, huiswijn en koffie of thee, is bovendien in een nieuw jasje gestoken.

Openingskorting

Om de hongerige streekgenoten hernieuwd kennis te laten maken met het concept Wereldkeuken geldt er tijdelijk een openingskorting op de vaste tarieven. Kinderen tot en met drie jaar gratis, ben je vier tot en met zeven jaar dan betalen de ouders/verzorgers 19,95 euro voor je. Voor kinderen van acht tot en met elf jaar is het tarief 25,95 euro. Volwassenen betalen normaal midweeks 37,95,- euro, maar nu tijdelijk 35,- euro. Volwassenen kunnen in het weekend na de actieperiode smikkelen en smullen voor 39,95 euro, maar nu tijdelijk 37,- euro.

De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 16.30 uur tot 22.00 uur. Op dinsdag is de zaak gesloten.

Medewerkers gezocht

Wie de handen uit de mouwen wil steken (fulltime of parttime) kan ook aan de slag. Ben je zestien jaar oud ouder, wil je aan de slag in de keuken/kok, de bediening, als afwasser of interieurverzorger? Stuur dan je CV en motivatie per email naar: wkwestzaan@outlook.com Voor reserveringen en meer informatie: 06 - 028 84 44 33.