Ontdek de sprookjesachtige uitvaart

Algemeen
Een natuurlijke omgeving met een unieke 'Sneeuwwitje'-kist.
Een natuurlijke omgeving met een unieke 'Sneeuwwitje'-kist. (Foto: MvReisen / RememberMe.nl)

Een sprookje is van oorsprong een volksverhaal waarin magie centraal staat. Fantasie-elementen kun je ook gebruiken voor de uitvaart. Het resultaat: een romantische en idyllische look & feel!

Sprookjesachtige uitvaart samenstellen

Organiseer de sprookjesachtige uitvaart in een natuurlijke omgeving, zoals het bos. Als het door de weersomstandigheden niet lukt om dit buiten te houden, dan kun je de natuur naar binnen halen. Dit bereik je met prachtige (hang)planten, mos, dennenappels en een natuurlijk kleurenpalet, zoals pastel, wit, groen en bruin. Deze uitvaart, samengesteld door RememberMe.nl, laat zien hoe een sprookjesachtige uitvaart eruit kan komen te zien. 


Zachte en naturelle kleuren staan centraal. Beeld: MvReisen / RememberMe.nl

Sprookjesachtige uitvaart tips

In de bomen hangen witte ballonnen, sierlijke linten en flesjes met daarin een witte orchidee. De kist is een bijzondere ‘Sneeuwwitje’-kist van Beerenberg. Hierop liggen witte bloemblaadjes en een prachtig rozenkussen. Dit levert een sereen plaatje op. 


Beeld: MvReisen / RememberMe.nl

Nieuw: Rodi Familieberichten - Het is nu mogelijk om zelf een familiebericht of rouwadvertentie in de huis-aan-huiskranten van Rodi Media te plaatsen. Ga naar www.rodi.nl/familieberichten en ontdek de mogelijkheden. Het bericht kan volledig naar eigen wens worden samengesteld.