Komende zondag kerstmarkt in Krommenie met muzikale Kerstelf

Uitgaan
Eenmansorkest de Kerst Mixie Mini Band vrolijkt de kerstmarkt komende zondag op.
Eenmansorkest de Kerst Mixie Mini Band vrolijkt de kerstmarkt komende zondag op. (Foto: aangeleverd)

KROMMENIE – Op zoek naar een stijlvolle kerstjurk? Of een heus ‘pinkelhoutje’ (vlinderstrik) om geheel in stijl zoals dat hoort als echte heer van stand aan de kerstdis te schuiven? Kom dan naar de stand van The Labels Fashion, Zuiderhoofdstraat 141a in Krommenie tijdens de traditionele kerstmarkt op zondag 11 december. Deze nieuwe modezaak staat ook op de kerstmarkt die dan wordt gehouden in het centrum van Krommenie.

De winkeliersvereniging DOKA is organisator van de kerstmarkt die zo’n tachtig kramen groot is. De deelnemende ondernemers bieden daarop een ruime keuze aan artikelen om de kerstdagen en de jaarwisseling een feestelijk karakter te geven. Ook dit jaar is er weer een bijzondere attractie: eenmansorkest de Kerst Mixie Mini Band met … de Kerstelf zelf! Deze bijzondere muzikant gaat met zijn orkest de hele braderie over en strooit royaal met vrolijke (muzikale) noten.

De kerstmarkt begint om elf uur en duurt tot vijf uur. De kramen staan op de Noorder- en Zuiderhoofdstraat en de Heiligeweg.