Pa(a)z op! boekenfeest

Algemeen
Roselien Brondy.
Roselien Brondy. (Foto: aangeleverd)

WORMERVEER - Ter gelegenheid van de tweede druk van haar boek Pa(a)z op! houdt Roselien Brondy op vrijdag 17 februari een boekenfeest annex lezing in de Groote Weiver, Industrieweg 1a.

‘Pa(a)z op!’ Is een psychiatrische roman die geschreven is door de Zaanse Roselien Brondy. Zij heeft een psychosegevoeligheid. Roselien vertelt in de lezing over haar ervaringen in de geestelijke gezondheidszorg. De titel van het boek staat voor ‘Pas op dat je niet valt in het diepe dal van een psychose!’ Paaz staat ook voor de afkorting psychiatrische afdeling algemeen ziekenhuis. Met het boek wil de schrijfster het stigma doorbreken. ‘Je bent niet gek als je een psychose hebt doorgemaakt. Voor mij was het een verwerking van wat ik meegemaakt had op de Paaz in het ziekenhuis’, aldus Rosalien. 

‘Je bent niet gek als je een psychose hebt doorgemaakt’ 

Zij leest twee stukjes voor uit haar boek. Gonda Kaai verzorgt de muziek op de harp, samen met de moeder van Rosalien, die zingt en gitaar speelt. Je bent van harte welkom, wel graag eerst aanmelden via info@roselienbrondy.nl. Na afloop is het boek gesigneerd te koop.