Gebak en prijzen bij eerste lustrum Zaanstore

Algemeen
Maak kans op een Zaans pakket t.w.v. € 40 ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum van de Zaanstore.
Maak kans op een Zaans pakket t.w.v. € 40 ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum van de Zaanstore. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - De Zaanstore, Stadhuisplein 96, bestaat op 9 maart precies vijf jaar en dat moet gevierd worden! De eerste honderd klanten ontvangen een heerlijke tompouce ter ere van de Zaanstore-verjaardag. Ook maken klanten bij een aankoopbedrag vanaf € 15,-, kans op drie verschillende prijzen. Zij kunnen hun aankoop bon inleveren van 2 tot en met 16 maart.

Tijdens de actieperiode kunnen klanten van de Zaanstore hun bon inleveren (voorzien van naam, telefoonnummer, emailadres en hun voorkeur). De te winnen prijzen zijn: een Zaans pakket t.w.v. € 40, ‘Skyline van de Zaanstreek’ en een Zaanstreek verjaardagskalender.

Groei assortiment

Storemanager Miranda Nijman: “Maart 2018 zijn wij begonnen met de VVV Zaanstore op het Stadhuisplein. Naast de toeristen wisten ook de Zaankanters ons steeds beter te vinden, dat motiveerde ons om het assortiment van Zaanse makers steeds meer uit te breiden en eigen producten te ontwikkelen. De vijf jaar zijn voorbij gevlogen. We willen deze mijlpaal heel graag vieren met de mensen die ons weten te vinden voor leuke streekproducten en cadeautjes; de Zaankanters! “

De actie geldt niet bij aankopen in de webshop dus wie ‘met z’n neus in de slagroom wil vallen’, of kans wil maken op de prijzen, zal de Zaanstore binnen moeten stappen. Dat kan op maandag van 12.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Aan wie kan Zaanstore medewerkster Danielle Becker de prijzen overhandigen?