Vergadering Dorpscontact Westzaan

Algemeen
Alle kroosduikers verzamelen voor de vergadering van het Dorpscontact!
Alle kroosduikers verzamelen voor de vergadering van het Dorpscontact! (Montagefoto: Dirk Karten)

WESTZAAN - Welke overlast hebben de omwonenden van scheepsmotoren en wat de rol van de Port of Amsterdam hierbij? Wat doet de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied? En wat is de ‘Saense Bouwplaats’ en hoe vloeit daar de huisvesting van jongeren tot kunstenaars? Deze onderwerpen en veel meer komen maandag 6 maart ter sprake tijdens de Dorpscontact vergadering in Westzaan.

Op de agenda staat onder meer uitleg van Sanne Baerents als teammanager bij de Omgevingsdienst NZKG over het werk van deze organisatie. Eric Vogel, Senior Projectleider duurzame energie, vertelt hoe je als buurtgenoten aan de slag kunt gaan om energie te besparen. Projectmanager Robert Barelds komt namens het havenbedrijf Port of Amsterdam uitleg geven over de geluidsoverlast in het dorp van scheepsmotoren.

De vergadering vindt plaats bij De Saense Bouwplaats, Zuideinde 50. Er kan beperkt geparkeerd worden binnen de hekken op het terrein. Er mag niet geparkeerd worden op het gras. Dat is van de buitensportschool. Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Na afloop van de vergadering is er voor iedereen nog een hapje en een drankje.