De Bedstee verbouwd en flink vergroot

Algemeen
Het team van familiebedrijf Beddenspeciaalzaak De Bedstee nodigt mensen die van een goede nachtrust uit om te komen kijken in de vernieuwde winkel.
Het team van familiebedrijf Beddenspeciaalzaak De Bedstee nodigt mensen die van een goede nachtrust uit om te komen kijken in de vernieuwde winkel. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Nog geen vijf jaar na de verhuizing naar het Zaanplein (Pieter Ghijsenlaan 22A) heeft Beddenspeciaalzaak De Bedstee zijn showroom uitgebreid van 1200 m2 naar maar liefst 2000 m2. In het weekend van 4 en 5 maart is de feestelijke heropening met een hapje, een drankje en uiteraard feestelijke acties.

Feestelijke heropening op 4 en 5 maart 

“In onze vernieuwde showroom hebben wij een aantal mooie veranderingen doorgevoerd,” aldus eigenaar Bert Boomsma. “Zo hebben wij meerdere slaapkamers gecreëerd waarin we niet alleen een mooi bed presenteren, maar waar we de totale inrichting van de slaapkamer laten zien. Met kledingkasten en andere bijmeubelen uit ons eigen assortiment. Het geheel is compleet gemaakt met de mooie lampen van Lichtplaza, onze buren op het Zaanplein.”


Hoeslakens, slopen en ander bed- en bad textiel in overvloed. 

Kastenassortiment groter

Het assortiment kledingkasten is uitgebreid met de merken Nolte, Novamobili, VTH kasten en Tjørnbo en omvat zowel standaardkasten als op maat ingebouwde kasten. Bert Boomsma: “Om dit te vertalen naar de eigen situatie werken we met diverse tekenprogramma’s om de indeling en de kast volledig in 3D te tonen.”


Ook ruime keuze in kledingkasten.

Nieuwe uitgebreide presentatie boxsprings

Met de uitbreiding van de showroom is er ook ruimte gekomen om de collectie van de reeds aanwezige merken verder uit te breiden, zo is er bijvoorbeeld een gehele nieuwe en uitgebreide presentatie van de boxsprings en matrassen van Mline, maar is ook de collectie van Magnitude en Kuperus nog completer gepresenteerd. Omdat de houten bedden en ledikanten en bedden weer helemaal terugkomen na de jarenlange trend van vooral boxsprings is ook deze collectie verder uitgebreid. Mooie stoere en massief houten bedden van Steel & Stockings en Tjornbo en mooie moderne bedden van Nolte, compleet met kledingkasten en bijmeubelen.


Een gehele nieuwe en uitgebreide presentatie van de boxsprings en matrassen van Mline.

Familiebedrijf

Ook de presentatie van het bed- en badtextiel is vernieuwd en heeft een ruimere plek gekregen. Hier is de gehele collectie van Kayori, Auping en Vandyck te vinden. Daarmee is De Bedstee uitgegroeid tot de grootste aanbieder van bed- en badtextiel in de hele Zaanstreek. Wat niet veranderd is, is de persoonlijke aandacht en service. Precies zoals je van een familiebedrijf verwacht.


Bij goed slapen hoort een goed kussen. 

Aanbiedingen

De Bedstee nodigt streekgenoten die van een goede nachtrust houden uit om 4 en 5 maart naar de winkel te komen. En om onder het genot van een hapje en drankje te profiteren van diverse leuke acties en aanbiedingen. 

Meer informatie is te vinden op: https://www.bedstee.nl/vernieuwde-showroom/

Hoeslakens, slopen en ander bed- en bad textiel in overvloed.
Ook ruime keuze in kledingkasten.
Bij goed slapen hoort een goed kussen.
Afbeelding
Een gehele nieuwe en uitgebreide presentatie van de boxsprings en matrassen van Mline.