Theatre of Faces - Omkijken naar Later

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Driehonderd meter verwijderd van Cultureel Centrum Bullekerk wordt de oude locatie van de basisschool Et Buut bewoond door vluchtelingen uit Oekraïne. Zondagavond 26 maart stellen zij zich voor en delen zij momenten uit betere tijden.

Verhalen, geluiden en muziek in een taal die we niet kennen en toch herkend zal worden. Met een beetje hulp van vrienden, bekende muzikanten uit de streek en buurtbewoners. Deze avond komen naast de bewoners onder meer Dave Besse, Carel Vrieling, Niels Schutten, Bert Stelder, Rene Duivis, Rob de Cock en Koen Wijngaarde muzikale kleur aan de avond geven.

Muziek

Fluxus laat zich zien en horen met het jongerenorkest onder leiding van Julia Barnes. De innerlijke mens zal kennis maken met verschillende gerechten uit Oekraïne. Tenslotte wordt de avond op de dansvloer besloten met DJ Deniece. De opbrengst van de avond komt ten goede aan de organisatie ‘Zeilen voor Vrijheid’. Zij geven nieuwe kleur en kracht aan oude ambulances die goede diensten doen in het door de oorlog verscheurde land.

De avond is een gezamenlijk initiatief van de bewoners van het oude Et Buut, buurtbewoners, FluXus en Cultureel Centrum Bullekerk. Aanvang 18.33 uur. Tickets à 12 euro via www.bullekerk.nl