Samen genieten in cursus Muziek op Schoot

Algemeen
Heerlijk zingen, wiegen, spelen en muziek maken!
Heerlijk zingen, wiegen, spelen en muziek maken! (Foto: aangeleverd)

ZAANDIJK - De Muziekschool Zaandijk, onderdeel van het orkest ZFCZaandijk, heeft als doel om zoveel mogelijk Zaan(dijk)se kinderen in aanraking te laten komen met muziek. Dat wordt mogelijk gemaakt in de cursus Muziek op Schoot. 

“Onze droom was om kinderen zo vroeg mogelijk kennis te laten maken met muziek om zo bij te dragen aan hun liefde voor de muziek, hun ontwikkeling en ontplooiing. Door de nieuwe samenwerking met de ervaren docent Njola Ritzen gaat deze wens in vervulling”, aldus de Muziekschool Zaandijk.

Muziek op Schoot is een vrolijke, speelse muziekcursus voor kinderen van één tot vier jaar samen met een ouder, een grootouder of verzorger. De cursus begint op dinsdag 4 april, duurt tien keer en loopt tot 11 juli. Locatie is de Muziekschool Zaandijk, dr. J.J. van der Horststraat 2b in Zaandijk. De cursus wordt gegeven door docent Njola Ritzen die deze cursus al vaak met succes heeft gegeven. 

Het schema is als volgt: 9.30 tot 10.00 uur dreumesen van één tot tweeënhalf jaar, 10.15 tot 10.45 uur peuters van tweeënhalf tot vier jaar. De kosten zijn € 90,00. De data zijn: 4, 18 en 25 april, 9 en 16 mei, 6, 13 en 20 juni, 4 en 11 juli. Opgeven kan via wilma@zfc-zaandijk.nl of stuur een appje naar Wilma: 06-5470 2462.