Succesvolle netwerkbijeenkomst en Beursvloer

Algemeen
Dank aan alle deelnemers! En bedank Zaannotarissen voor het controleren en accorderen van alle matchformulieren..
Dank aan alle deelnemers! En bedank Zaannotarissen voor het controleren en accorderen van alle matchformulieren.. (Foto: Fred Wolf )

ZAANSTREEK - De Zaanse Uitdaging hield, samen met de gemeente Zaanstad, op 29 maart een zeer geslaagde netwerkbijeenkomst met kleinschalige Beursvloer. Speciaal voor maatschappelijke organisaties/projecten die zich richten op Zaankanters in financieel kwetsbare posities. De bijeenkomst vond plaats in het hoofdkantoor van maatschappelijk Uitdagingspartner Parteon.

Kleinschalige Beursvloer goed voor zestien matches en  €23.950,-

De opbrengst van de Beursvloer, waar maatschappelijke hulpvragen werden gematched met bedrijfsaanbod leverde zestien matches op met een gekapitaliseerde waarde van €23.950,- Voorbeelden van geslaagde matches zijn laptops voor Prakkie Over 075 Zaandam en meer naambekendheid voor Stichting Leergeld. Plus trainingen, vervoer, voorlichting over bewindvoering. Maar ook hulp bij het zoeken naar nieuwe uitgiftepunten van de Voedselbank.

Project XL op 15 december

Op naar Project XL van de Zaanse Uitdaging! Die vindt 15 december plaats met als doel als samenleving zoveel mogelijk mensen in financieel kwetsbare posities te gaan helpen.  Aanhaken? Graag roept de organisatie op. Mail naar: info@zaanseuitdaging.nl