Dagjes weg met het Mennistenerf Uitbureau

Algemeen
Voor het vervoer maakt het Mennistenerf gebruik van de eigen touringcar.
Voor het vervoer maakt het Mennistenerf gebruik van de eigen touringcar. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Bij Zorgcentrum Mennistenerf, H. Gerhardstraat 77 in Zaandam houden ze van samen gezellige dingen doen. Voor de bewoners worden regelmatig allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Binnenshuis, maar ook buiten de deur. Er is zelfs een speciaal ‘reisbureau’ daarvoor: het Mennistenerf Uitbureau. Het leuke is dat ook mensen van buiten Mennistenerf van harte welkom zijn om mee te gaan.

Het afgelopen jaar gingen de dagjes weg bijvoorbeeld naar de Keukenhof, de Biesbosch (met een mooie boottocht) en het Zandsculpturenfestival in Garderen. 

Belinda Alkema: “Het is altijd heel leuk om samen met collega’s en vrijwilligers te bedenken waar ons volgende uitje naartoe zal gaan. We zijn heel blij met de hulp die we bij de organisatie krijgen van onze vrijwilligers. Voor woensdag 18 oktober staat er een uitje naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest op het programma. Waar trouwens veel meer te zien is dan alleen orchideeën. Er is ook een vlindertuin en een ‘zwevende’ bloementuin met meer dan tweeduizend fuchsia’s, begonia’s, geraniums en vlijtige liesjes. En er zijn veel verschillende dieren te bewonderen: prachtige vogels, ringstaartmaki’s, stokstaartjes, flamingo’s, alpaca’s en nog veel meer.”

Touringcar

Voor het vervoer maakt Mennistenerf gebruik van de eigen Mennistenerf/Pennemes-touringcar, waarin ook plaats is voor een aantal rolstoelen. De uitjes duren soms een hele dag en soms een halve dag en de kosten variëren van € 25,- tot € 47,50 per persoon. De ene keer is het inclusief en de andere keer exclusief lunch.

Kaartverkoop

De dagjes weg worden aangekondigd via de Facebook- en Instagram-pagina van Mennistenerf en via www.mennistenerf.nl. De kaartverkoop is iedere donderdag van 14.00 tot 15.30 uur in het Mennistenerf. U kunt ook altijd bellen naar de receptie om te informeren naar het volgende uitje: 075-30 30 710.