De Wormerveerse conservatoriumstudent Damiano Rizzato geeft samen met harpist Joost Willemze een concert in Wormerveerse Vermaning.
De Wormerveerse conservatoriumstudent Damiano Rizzato geeft samen met harpist Joost Willemze een concert in Wormerveerse Vermaning. (Foto: aangeleverd)

Harp en fluit, een muzikaal feest in de Wormerveerse Vermaning

zondag 22 mei 2022 15:00

WORMERVEER - Zondag 22 mei belooft een bijzondere dag te worden voor de jonge Wormerveerse conservatoriumstudent Damiano Rizzato. Samen met harpist Joost Willemze geeft hij een concert in Wormerveerse Vermaning, Zaanweg 57. 

Damiano ((dwarsfluit) kwam in 2018 van Villadose, Italië naar Utrecht om daar zijn studie voort te zetten, kon daar geen woonruimte vinden en streek neer in Wormerveer. Nu is hij bezig met zijn laatste jaar aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen en hoopt in juni zijn master te halen waarna hij weer naar Wormerveer terugkeert. Ook hij is de laatste twee jaar hard getroffen door de covid 19 maatregelen waardoor hij niet of nauwelijks kon optreden en natuurlijk zo-wie-zo zonder publiek. Het concert in Wormerveer is zijn eerste publieke optreden na lange tijd. Samen met Joost Willemze, een studievriend van Damiano, vertolken ze onder meer werken van Debussy, Bozza, Andriessen en Cras. Beide jonge musici zijn zeer talentvol en de combinatie fluit en harp kan niet anders omschreven worden dan een muzikaal feest.

De ticketprijs bedraagt € 17,50. (voor 1 mei bestellen € 15.) Reserveren verplicht. Info via zaanstorm1950@gmail.com of 06 211 63 910.

Locatie

  • De Vermaning

    Zaanweg 57
    1521DM Wormerveer