Geheel in stijl reproducties van Rembrandt bij sfeervolle kaarsverlichting bekijken; het kan komende vrijdag en zaterdag.
Geheel in stijl reproducties van Rembrandt bij sfeervolle kaarsverlichting bekijken; het kan komende vrijdag en zaterdag. (Foto: aangeleverd)

Rembrandt by Night in Bullekerk

vrijdag 19 augustus 2022 23:00 t/m zaterdag 20 augustus 23:00

ZAANDAM - In de Bullekerk vindt de Rembrandt by Night belevenis plaats. Bekijk de meer dan 200 reproducties van Rembrandt bij sfeervolle kaarsverlichting. 

Bezoekers worden met een oudhollands likeurtje ontvangen bij de deuren van de Bullekerk. Daar kunnen ze een zeventiende eeuws kostuum aantrekken waarna de kunstfans met een lantaarn in de hand de reproducties kunnen bewonderen van Rembrandt van Rijn, de grootste Hollandse meester uit de Gouden Eeuw. Op de achtergrond wordt een hoorspel afgespeeld over het leven van Rembrandt en de Zaanse boerin Grietjen, ingesproken door Bruun Kuijt en Hanneke Vries.

Tickets voor Rembrandt by Night kosten 15 euro per persoon en kunnen gereserveerd worden via de website van de Bullekerk. Er zijn ook tickets verkrijgbaar aan de deur.

Locatie

  • Bullekerk

    Westzijde 75
    1506ED Zaandam