De kapel aan het Visserspad in Krommenie biedt ruimte aan ondernemers.
De kapel aan het Visserspad in Krommenie biedt ruimte aan ondernemers. (Foto: I AM yogastudio)

Ruimte voor samenkomen en ontwikkeling

25 jan, 14:32 Bedrijf in Beeld Bedrijf in beeld dossier

KROMMENIE - In Krommenie staat een voormalige kapel. Deze unieke plek heeft iets betoverends en sluit steeds meer mensen in haar hart. Sinds de opening in september 2019 is het een plek voor spiritualiteit, welzijn, ontwikkeling en verbinding. Deze multifunctionele locatie is nu ook te huur als trainingsruimte, vergaderruimte, workshopruimte en is een passende plek om in besloten kring samen te komen.

Beheerder Elrieke Muller over de ruimte: “De deuren van deze locatie staan open voor iedereen die spiritualiteit, vitaliteit en cultuur als belangrijkste basisbehoeften heeft. Zo is hier een fysiotherapeut gevestigd en worden er creatieve workshops gegeven. De ruimte wordt op dit moment ook gebruikt als yogastudio en presentatieruimte.”

Geschiedenis locatie

Het monument heeft een bijzondere geschiedenis. Het was ooit een parochie, later een uitvaartcentrum, wafel-obliefabriek en zelfs nog even een fitness en slenderstudio. De huidige beheerder heeft met veel liefde en passie het pand omgetoverd tot een sfeervolle plek die rust uitstraalt en inspireert tot mooie initiatieven. Elrieke: “Iedereen die voor het eerst binnenkomt is op slag verliefd op deze ruimte. De multifunctionele plek deel ik daarom graag met andere ondernemers: coaches, trainers, muzikanten, kunstenaars, gezelschappen, vergadertijgers …” De locatie is sinds kort ook een sfeervolle plek voor een warm en intiem afscheid van een dierbare na overlijden. Het is een rustige serene plek voor een samenkomst met gelegenheid tot condoleren. 

Over de locatie

Het pand is vanuit Amsterdam via de ringweg A10 A8 in twintig minuten te bereiken. Er is veel en gratis parkeergelegenheid in de straat. Er is een intieme lounge met ruime bar en keuken. De centrale ruimte heeft een opvallende scheidingswand, die de twee ruimtes sfeervol met elkaar verbindt. Aan de achterzijde is een rustige buitenplaats dat grenst aan een binnenwatertje, ideaal voor tijdens een pauze of meditatiesessie. 

Verhuur

Doe jij ceremonies, healings, lichaamswerk, meditatie, yoga, muziek, geef je trainingen of doe je iets anders? Deze kapel staat open voor jouw mooie initiatief/evenement. De zaal is 55m2 en de zithoek-bargedeelte 35 m2. De ruimte wordt verhuurd per dagdeel (geen feesten en partijen).

Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend langs om kennis te maken, een kop koffie te drinken en de ruimte te bekijken. Neem contact op voor de mogelijkheden met Elrieke Muller, telefoon 06-53847156. Of stuur een mail naar hallo@iamkrommenie.nl

Meer informatie is te vinden op www.iamkrommenie.nl

Binnen 5 minuten bijgepraat

over het laatste nieuws uit Zaanstad

Schrijf je hierin voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
OVNH: Green Soap Company Beste Onderneming van 2022 (MKB-Midden) Algemeen 25 mei, 21:42
Afbeelding
OVNH: Drystack Beste Onderneming van 2022 (MKB-Klein) Algemeen 25 mei, 20:47
Afbeelding
OVNH: TommyTomato Beste Onderneming van 2022 (De Belofte) Algemeen 25 mei, 19:30
Afbeelding
Auto in brand Lijsterstraat Wormerveer 112-nieuws 25 mei, 11:40
Afbeelding
Wie wordt Beste Zaanse Zakenvrouw 2022? Algemeen 25 mei, 08:33
Afbeelding
Oer-Zaanse MCB Meubelen aan Westzijde in Zaandam stelt al 42 jaar klant centraal Algemeen 24 mei, 14:34
Afbeelding
Lekker Zaans Genieten: komende zondag reuring in Stadshart Zaandam Uitgaan 24 mei, 13:27
Afbeelding
Open Boerderijdagen: Staldeuren in Westzaan open voor publiek Agrarisch 24 mei, 09:53
Afbeelding
Romantische recital in Vermaning Uitgaan 24 mei, 09:49
Afbeelding
Saens Harmonie Orkest geeft voorjaarsconcert Uitgaan 24 mei, 08:45
Afbeelding
Het brand weer Column Uit De Fabriek Geklapt 24 mei, 07:00
Afbeelding
Tandartspraktijk beschoten in Zaandam 112-nieuws 23 mei, 15:59
Afbeelding
Orgelconcert door Peter Eilander in Grote Kerk te Westzaan Uitgaan 23 mei, 09:48
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Zaanstad

Op Rodi Zaanstad volg je het laatste nieuws uit Zaanstad. Rodi Zaanstad informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Zaanstad

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Zaanstad in je mailbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief