Ruimte voor samenkomen en ontwikkeling

Partnerbijdrage
De kapel aan het Visserspad in Krommenie biedt ruimte aan ondernemers.
De kapel aan het Visserspad in Krommenie biedt ruimte aan ondernemers. (Foto: I AM yogastudio)

KROMMENIE - In Krommenie staat een voormalige kapel. Deze unieke plek heeft iets betoverends en sluit steeds meer mensen in haar hart. Sinds de opening in september 2019 is het een plek voor spiritualiteit, welzijn, ontwikkeling en verbinding. Deze multifunctionele locatie is nu ook te huur als trainingsruimte, vergaderruimte, workshopruimte en is een passende plek om in besloten kring samen te komen.

Partnerbijdrage dossier

Beheerder Elrieke Muller over de ruimte: “De deuren van deze locatie staan open voor iedereen die spiritualiteit, vitaliteit en cultuur als belangrijkste basisbehoeften heeft. Zo is hier een fysiotherapeut gevestigd en worden er creatieve workshops gegeven. De ruimte wordt op dit moment ook gebruikt als yogastudio en presentatieruimte.”

Geschiedenis locatie

Het monument heeft een bijzondere geschiedenis. Het was ooit een parochie, later een uitvaartcentrum, wafel-obliefabriek en zelfs nog even een fitness en slenderstudio. De huidige beheerder heeft met veel liefde en passie het pand omgetoverd tot een sfeervolle plek die rust uitstraalt en inspireert tot mooie initiatieven. Elrieke: “Iedereen die voor het eerst binnenkomt is op slag verliefd op deze ruimte. De multifunctionele plek deel ik daarom graag met andere ondernemers: coaches, trainers, muzikanten, kunstenaars, gezelschappen, vergadertijgers …” De locatie is sinds kort ook een sfeervolle plek voor een warm en intiem afscheid van een dierbare na overlijden. Het is een rustige serene plek voor een samenkomst met gelegenheid tot condoleren. 

Over de locatie

Het pand is vanuit Amsterdam via de ringweg A10 A8 in twintig minuten te bereiken. Er is veel en gratis parkeergelegenheid in de straat. Er is een intieme lounge met ruime bar en keuken. De centrale ruimte heeft een opvallende scheidingswand, die de twee ruimtes sfeervol met elkaar verbindt. Aan de achterzijde is een rustige buitenplaats dat grenst aan een binnenwatertje, ideaal voor tijdens een pauze of meditatiesessie. 

Verhuur

Doe jij ceremonies, healings, lichaamswerk, meditatie, yoga, muziek, geef je trainingen of doe je iets anders? Deze kapel staat open voor jouw mooie initiatief/evenement. De zaal is 55m2 en de zithoek-bargedeelte 35 m2. De ruimte wordt verhuurd per dagdeel (geen feesten en partijen).

Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend langs om kennis te maken, een kop koffie te drinken en de ruimte te bekijken. Neem contact op voor de mogelijkheden met Elrieke Muller, telefoon 06-53847156. Of stuur een mail naar hallo@iamkrommenie.nl

Meer informatie is te vinden op www.iamkrommenie.nl