Deuren Zaantheater gaan weer verder open

Cultuur
Eindelijk, het mag weer...
Eindelijk, het mag weer... (Foto: Aangeleverd)

ZAANSTAD - Tijdens de persconferentie van 15 februari werden de coronamaatregelen verder versoepeld. Goed nieuws voor het Zaantheater. Vanaf 18 februari hoeft het theater de deuren niet meer te sluiten om 22.00 uur. Ook vervalt de 1,5 meter afstand in de foyer en de zaal en daarom zijn er weer veel mooie plaatsen in de zaal beschikbaar gekomen. Per vrijdag 25 februari vervallen de overige coronamaatregelen. ‘’Naar dit bericht kijken we al maanden uit’’, aldus programmeur Kim Muller.

De deuren van het Zaantheater gaan weer verder open. Vanaf vrijdag 18 februari vervalt de sluitingstijd van 22.00 uur en kunnen bezoekers na de voorstelling gezellig naborrelen in de foyer. Ook vervalt vanaf komende vrijdag de 1,5 meter afstand in de foyer en in de zaal en komen er veel mooie plaatsen vrij in de zaal. Vanaf vrijdag 25 februari vervallen de overige maatregelen voor theaters, zodat een bezoek aan het theater weer net zo voelt als vroeger. Bezoekers hoeven geen mondkapje meer te dragen als zij zich verplaatsen in het theater. Ook het coronatoegangsbewijs vervalt vanaf vrijdag 25 februari.

Programmeur Kim Muller sprong een gat in de lucht na de persconferentie. ‘’Naar dit bericht kijken we al maanden uit. Ik ben ontzettend blij dat onze deuren verder opengaan. Artiesten kunnen weer spelen voor een gevulde zaal en bezoekers mogen als vanouds gezellig napraten en borrelen in de foyer. Op naar alleen maar volle zalen!’’

Door de versoepelingen zijn er voor bijna alle populaire voorstellingen veel mooie plaatsen beschikbaar gekomen. Zo kunt u nog kaarten reserveren voor bijvoorbeeld Simone Kleinsma, Rolf Sanchez, Trijntje Oosterhuis, Buurman & Buurman, Roué Verveer, Karin Bloemen en Veldhuis & Kemper die binnenkort in het Zaantheater staan.