‘Geef kunst een tweede kans’

Cultuur
2de Kans Kunst verkoopexpositie.
2de Kans Kunst verkoopexpositie. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Is je smaak veranderd? Ga je kleiner wonen of staat je zolder overvol? Gooi je kunst niet weg, maar maak er een ander blij mee en geef het een tweede kans. Kunst die te veel is en waar geen plek meer voor is in huis of in het atelier, wordt voor kleine prijsjes aangeboden bij galerie Zaansgroen in Zaandam.

Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het goede doel. Sinds 2012 moeten de Huttenbouwdorpen in de Zaanstreek het stellen zonder gemeentelijke subsidie. Om er voor te zorgen dat deze zomeractiviteit in de toekomst door kan blijven gaan, is een gezonde financiële basis nodig. Op deze kunstzinnige manier kan je bijdragen aan de voorgang van dit prachtige evenement.

Verkoopexpositie

De verkoopexpositie is open op de volgende dagen: 1 juli, 2 juli, 8 juli, 9 juli, 15 juli en 16 juli van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie kan je vinden op www.zaansgroen.nl.

Inbrengen kunstwerken

Het inbrengen van kunstwerken is mogelijk om dinsdag 27 juni, dinsdag 4 juli en dinsdag 11 juli, uitsluitend volgens afspraak. Bel om een afspraak te maken naar 075-6313093. Adres: Zeemansstraat 54, Zaandam.

In verband met de beperkte ruimte kunnen alleen werken van maximaal 80 cm breed worden aangenomen. Bij het inbrengen van de kunst wordt het werk op waarde geschat. Bij eventuele verkoop van de ingebrachte kunst wordt 30% (inclusief btw) verkoopcommissie berekend. De overige 70% is jouw opbrengst welke je voor een deel kan schenken aan de huttenbouw. Schenk je je totale opbrengst aan de huttenbouw, dan betaal je geen inbrengkosten.

Zaansgroen

Zaansgroen, een voormalige timmerfabriek in het centrum van Zaandam, op slechts vijf wandelminuten van station Zaandam NS, vormt de perfecte locatie voor een expositie of huiskamerconcert. De expositieruimte is gesitueerd in de Zeemansstraat 54 in Zaandam.