Allerlaatste startplekken Dam-tot-Damloop verloot

Nieuws

ZAANDAM - Om een aantal fanatieke renners uit de Zaanstreek de kans te bieden mee te lopen met de uitverkochte Dam-tot-Damloop verloot Sportbedrijf Zaanstad de laatste drie startbewijzen. De Dam-tot-Damloop vindt zondag 20 september plaats en was ook deze editie direct uitverkocht. De winnaars van een startbewijs krijgen een uitzonderlijke kans om toch mee te doen.
Sportbedrijf Zaanstad biedt drie gelukkige winnaars deze kans aan om sport onder de Zaankanters te stimuleren. Directeur Ivonne van Tuijl van Sportbedrijf Zaanstad: "Iedereen weet dat sporten en bewegen enorm goed voor je is. Maar juist ook bij een evenement als de Dam-tot-Damloop zie je dat sport nog veel meer te bieden heeft. Gezelligheid, sociale cohesie maar ook economisch belang."
De winnaars ontvangen naast het felbegeerde startbewijs een uniek Sportbedrijf Zaanstad-hardloopshirt. Tevens kunnen de winnaars gratis gebruik maken van het douchepakket in Zwembad de Slag.
Alle enthousiastelingen uit Zaanstad die nog een laatste kans willen maken voor een plek in de dam-tot-damloop dienen zich voor zondag 13 september op te geven. Dit kan door een e-mail met contactgegevens (naam, adres, woonplaats en T-shirtmaat) te sturen naar info@sportbedrijfzaanstad.nl. De winnaars ontvangen zo spoedig mogelijk bericht.
Sportbedrijf Zaanstad faciliteert, activeert en stimuleert de sportieve Zaankanter. Naast de exploitatie van de zwembaden, sporthallen en gymzalen in de Zaanstreek, houdt de stichting zich ook bezig met brede school activiteiten. Het doel van Sportbedrijf Zaanstad is alle inwoners in Zaanstad met plezier te laten bewegen. Door middel van een breed palet van activiteiten en evenementen zet de afdeling sportstimulering de Zaankanters in beweging. In samenwerking met Gemeente Zaanstad is Sportbedrijf Zaanstad ook verantwoordelijk voor de uitvoering van het gemeentelijk sportbeleid.