Saens Harmonie Orkest geeft lenteconcert

Nieuws

KROMMENIE – Het Saens Harmonie Orkest geeft zaterdag 29 maart een lenteconcert voor donateurs en andere belangstellenden in de aula van het Bertrand Russell College aan de Erasmusstraat 28 in Krommenie. Het concert begint om 19.30 uur. Het orkest, ontstaan uit fusies, viert dit jaar haar 12,5-jarig bestaan. Het Saens Harmonie Orkest heeft echter een rijk verleden: de historie voert terug naar 1885. Voor dit koperen jubileum is het koor For Everyone uitgenodigd.
Het groot orkest opent de avond en speelt een aantal muziekstukken. Daarna komt het koor, onder leiding van Mark de Waal, erbij om verschillende nummers te zingen die het orkest begeleidt. Ook het opleidingsorkest laat van zich horen. Dirigent Ruud Kleiss heeft hard met de leerlingen geoefend om een steentje bij te kunnen dragen aan deze avond. In de pauze wordt een tombola gehouden. Beide orkesten zorgen samen met het koor voor een daverend slotnummer.
Het Saens Harmonie Orkest nodigt alle muzikale vrienden uit haar feestelijke jubileumconcert aan het begin van de lente mee te beleven. Donateurs krijgen 50% korting op de entreeprijs en kinderen hebben gratis toegang. Anderen betalen voor toegang tien euro aan de zaal. Kijk ook op www.saensharmonieorkest.nl.