Voorjaarsconcert Muziekvereniging Crescendo

Nieuws

ASSENDELFT - Muziekvereniging Crescendo Assendelft houdt op zaterdagavond 5 april 2014 haar jaarlijkse voorjaarsconcert in de St. Odulphuskerk te Assendelft.
Allereerst komen de kinderen in de leeftijdsgroep 6 tot en met 8 jaar aan bod. De A(lgemene) M(uzikale) V(orming)groep onder leiding van Renee Koper laat middels een kort optreden zien hoe leuk het is om op deze leeftijd al met muziek bezig te zijn. Hierna volgt het opstaporkest met leerlingen van Crescendo onder leiding van Ruud Kleiss.
De slagwerkgroep onder leiding Arjen Barnhoorn heeft een paar pittige stukken op het programma waaronder Back is Bozzio. Dit stuk is gebaseerd op een motief uit een drumsolo van Terry Bozzio (onder andere ex-drummer van Frank Zappa). Tevens staat Pillar of Creation op de lessenaar wat een groot podiumstuk is. Tot slot treedt de fanfare onder leiding van Esther Hoek op met muziekstukken die variëren van Skyfall van Adele, Symphonic Marches van John Williams tot filmmuziek van The Rock, misschien beter bekend als de openingstune van Expeditie Robinson.
Locatie: St. Odulphuskerk, Dorpsstraat 572 in Assendelft
Aanvang: 20.00 uur.
Toegangsprijs: € 5,--
Donateurs en kinderen tot 16 jaar gratis
www.crescendo-assendelft.nl
info@crescendo-assendelft.nl