Verenigingen Krommenie in de prijzen

Nieuws

KROMMENIE - De Supercoop-winkels reikten onlangs in Krommenie de prijzen uit van de succesvolle verenigingsactie. Ten behoeve van deze actie stelde Coop € 5.000,- ter beschikking. Dit bedrag werd verdeeld onder vijftien verenigingen uit Krommenie en omgeving die zich voor de actie hadden aangemeld.
Het prijzengeld werd verdeeld aan de hand van stemmen, die werden uitgebracht door klanten van de supermarkten. Om stemmen te genereren, stelde de Supercoop-winkels in Krommenie promotiemateriaal ter beschikking, waar de verenigingen dankbaar gebruik van maakten. Daarnaast mochten zij zich in de supermarkten aan de Heilige weg en de Uranuslaan presenteren. Medewerkers van de supermarkten Marloes Arens en Bianca Giannetta zorgden voor een goede uitvoering en begeleiding van de actie vanuit Coop.
Sporting Krommenie sleepte de meeste stemmen in de wacht, wat een bedrag van € 821,57 opleverde. Stichting Vogelopvangcentrum Zaanstreek eindigde op de tweede plaats en ontving een cheque ter waarde van € 476,76. Derde werd Atletiekvereniging Lycurgus. De stichting zag zijn kassaldo met € 418,07 groeien. Andere verenigingen die van deze actie profiteerden waren KV Furore, Tennisvereniging De Cromme Bal, Historisch Genootschap Crommenie, Ijsclub Klein Maar Dapper, Judoclub Krommenie, BSC Cromtigers, Muziekvereniging Onderling Genoegen, Muziekorganisatie Krommenie/Premier Cadets, Seniorenvereniging Krommenie, Krommeniër Schilderskring 80, Swish Badmintonvereniging en KLTV.
"Wij zijn blij dat wij met deze actie samen met onze klanten niet één, maar vijftien verenigingen kunnen steunen", aldus Rob Ruiten, supermarktmanager Supercoop Krommenie Heilige weg. "Ontzettend veel klanten hebben stemmen uitgebracht. Hun betrokkenheid bij de verenigingen is geweldig om te zien. We wensen alle verenigingen veel plezier met hun prijs!"