Modeltreinbeurs in De Vuister

Nieuws

KOOG AAN DE ZAAN - Treinbouwliefhebbers kunnen zondag 12 maart naar Koog aan de Zaan komen. In buurthuis De Vuister vindt dan een modeltreinbeurs plaats.
Bezoekers kunnen snuffelen tussen kramen met allerlei gebruikte treinen en andere spoorse zaken. Ook hebben ze de kans om even lekker bij te praten over hun oude hobby, die begonnen is met opwindtreintjes en tegenwoordig gestuurd wordt door de modernste digitale technieken. De bezoeker kan eveneens terecht om eventueel oude treinen te laten taxeren, repareren of gewoon verkopen. Wat de een niet meer gebruikt, kan voor de ander wellicht nog goed van nut zijn.
Er is een aanbod van (gebruikte) treinmodellen, railmateriaal, toebehoren en literatuur van de meeste merken. Op de beurs kunnen (gebruikte) treinen geruild, verkocht en gekocht worden. Hobbyisten die met een probleem op modelspoorgebied zitten, kunnen mogelijk een antwoord op hun vragen krijgen.
Elke bezoeker ontvangt gratis een kleurige posterkalender2017 met treinafbeeldingen, de agenda met data van de volgende beurzen en een Eurospoor-Express modelspoormagazine met informatie over Eurospoor en modelspoor. De zaal is van 10.00 tot 15.00 uur geopend. De toegangsprijs bedraagt 2,90 euro voor volwassenen en 1,30 euro voor kinderen. Meer informatie is te vinden op de website: www.eurospoor.nl/lokale.html. Buurthuis De Vuister bevindt zich op Molenwerk 44 in Koog aan de Zaan.