Fotostudio Photopitch is jarig en trakteert

Nieuws
Kwaliteitsfoto's laat je printen bij Fotostudio Photopitch. (Foto: Fotopitch)
Kwaliteitsfoto's laat je printen bij Fotostudio Photopitch. (Foto: Fotopitch) rodi.nl

ZAANDAM - Fotostudio Photopitch in de Rozenhof in Zaandam viert haar 2- jarig bestaan in de Rozenhof én haar 10-jarig bestaan als fotostudio in Zaandam. De twee zwagers en Zaankanters Arton de Boer en Dim Baars hebben veel plezier in wat ze doen. Om klanten te laten deelnemen in de vreugde is er een leuke Facebook-actie: een mooie 10x15 foto van hun mooiste pasfoto.
Eigenaar Arton de Boer: "Geweldig om te zien dat de Zaankanters onze fotografie zo waarderen: onze pasfoto's, familiefotografie, zwangerschapsfotografie, profielfoto's maar ook steeds meer portfolio-shoots voor modellenbureaus en nog veel meer."
"Met de juiste begeleiding en techniek kan iedereen mooi op de foto staan!", benadrukt Dim. Veel mensen zijn dan ook verbaasd over het eindresultaat. Klanten verbazen zich er ook over dat zelfs de pasfoto's niet alleen mooi zijn maar ook snel klaar en zonder afspraak, ook voor baby's."
"Men weet ons goed te vinden voor bijzondere kwaliteit printwerk en canvas", vertelt Arton trots. "Met name voor een bijzondere foto die men heeft kiest men steeds vaker voor prints op Museum Artpapier of onze prachtige canvassen, glanzend of mat, met een dik of dun frame."

Reparatie foto's

Ook heeft Fotostudio Photopitch veel mensen blij gemaakt met reparatie van oude papieren foto's die waren beschadigd. Fotopitch ziet de toekomst optimistisch tegemoet. Kijk voor de actie op de Facebook-pagina: Photopitch.