Kerstmarkt bij Kledingbank Zaanstreek

Nieuws
Door onder meer activiteiten als de Kerstmarkt te houden kan de Kledingbank Zaanstreek wekelijks zo'n 150 mensen van dienst zijn.
Door onder meer activiteiten als de Kerstmarkt te houden kan de Kledingbank Zaanstreek wekelijks zo'n 150 mensen van dienst zijn. (Foto: Dirk Karten)

WORMERVEER - In een gezellige kerstsfeer voor kleine prijsjes leuke dingen kopen voor de feestdagen en zo de Kledingbank Zaanstreek financieel steunen. Dat kan allemaal op de Kerstmarkt die de Kledingbank in Wormerveer op vrijdag 8 december van 18.30 tot 20.30 uur en op zaterdag 9 december van 9.00 tot 14.00 uur houdt. 

Er is een ruime en verrassende keuze uit onder andere kerstbomen, kerstversiering, kerstlichtjes en ander decoratie materiaal. Iedereen is welkom. De entree is gratis. De Kerstmarkt wordt gehouden op Inzet 108 (bedrijventerrein Molletjesveer. Navigatieadres: Productieweg 114, Wormerveer).

De Kledingbank Zaanstreek geeft herbruikbare kleding en schoeisel aan mensen die het hard nodig hebben en het niet (meer) kunnen betalen. Ze kunnen wekelijks zo’n 150 klanten van dienst zijn. Dit kan dankzij mensen die gebruikte kleding inleveren bij de Kledingbank of de activiteiten sponsoren.

Zie ook: www.kledingbankzaanstreek.nl

Afbeelding