Kerstlichtjes Wandeling door Oud West en Russische Buurt

Nieuws
Sfeertje op de Gedempte Gracht.
Sfeertje op de Gedempte Gracht. (archieffoto: Dirk Karten)

ZAANDAM - De eerste editie van de ‘betoverende Zaanse Kerstlichtjes Wandeling’ staat op stapel. Op 16 december zijn de straten en huizen in Oud West en de Russische Buurt sfeervol verlicht. 

Hier zijn tientallen prachtige versierde huizen verzameld in één wandelroute. Vanaf 9 december is de route beschikbaar. Op 16 december is de centrale lichtjeswandeling. Dan bestaat de mogelijkheid medewandelaars te ontmoeten. Of verzamel je (klein)kinderen, vrienden, familie en buren en maak samen de wandeling. 

Leuk is om te starten of eindigen is bij de Bullekerk. Daar is tot 20.00 uur een kerstmarkt. Of maak een pitstop bij de lokale ondernemers voor de laatste kerstinkopen. 

Route

Je bent vrij om de route te lopen zoals je wilt. Alle deelnemende huizen staan op de route/ plattegrond. Deze kan je vinden via Instagram: www.instagram.com/kerstlichtjeswandeling/. Er komt een kastje met flyers met de plattegrond in de tuin bij Botenmakersstraat 106. Vanaf 9 december zijn de huizen in versierd. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief met de laatste informatie en de route. Stuur dan een mail naar zaansekerstlichtjeswandeling@gmail.com