Kennisweek met workshops

Nieuws
Een gulle lach op de werkvloer doet wonderen voor de sfeer.
Een gulle lach op de werkvloer doet wonderen voor de sfeer. (Foto: Pexels)

ZAANSTREEK - Platform Zaankanters voor Elkaar houdt dit jaar een kennisweek van 26 februari tot en met 1 maart met interessante workshops. Deze zijn bedoeld voor iedereen die met of voor vrijwilligers werkt. Voor maatschappelijke organisaties uit de wereld van sport, cultuur etc.

Dagelijks worden er twee workshops aangeboden. Die worden gegeven in de trainingsruimte op de Pieter Lieftinckweg 2 in Zaandam. Deelname aan de workshops is gratis. Zo is er op 26 februari de interactieve workshop Samen sterk tegen discriminatie. Wat kun jij doen om discriminatie in jouw werk of organisatie tegen te gaan? Het Bureau Discriminatiezaken gaat het je vertellen.

Hoe maak je een goede CV staat centraal op 27 februari. Wist je dat een werkgever ongeveer negen seconden de tijd neemt om je op je CV te beoordelen? . Het is dus belangrijk om in die korte tijd indruk te maken zodat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. In deze workshop worden tips gegeven, komen do’s en dont’s voor een goede CV voorbij en krijg je als extraatje een goede foto voor bij/op je CV.

Ook zijn er workshops over vrijwilligersbeleid, humor in vrijwilligerswerk en time management. Meer informatie of aanmelden https://www.zaankantersvoorelkaar.nl/kennisweek

Of kies je voor de workshop Humor in vrijwilligerswerk?