Handige vrijwilligers gezocht Huttenbouw Zaandijk

Nieuws

ZAANDIJK - Voor de allereerste keer wordt in Zaandijk deze zomer een huttenbouwdorp georganiseerd. De laatste week van de zomervakantie kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar aan de slag met het bouwen van een eigen hutje. De inschrijving voor huttendorp is inmiddels gesloten, maar Huttenbouw Zaandijk is nog op zoek naar handige ouders en vrijwilligers die willen meehelpen aan het bouwen van de hutjes. De kinderen zullen van 09.30 uur tot 16.30 uur op het terrein aanwezig zijn en onder leiding van vrijwilligers aan hun hutje bouwen. De laatste avond, vrijdag 27 augustus, wordt er een Bonte Avond gehouden. De volgende ochtend is Huttenbouwdorp afgelopen en wordt er met z'n allen opgeruimd. Op alle dagen is hulp van vrijwilligers gewenst.

De kinderen zullen tijdens dit Huttendorp drie dagen langs knutselen en timmeren aan hun hutjes. Het grasveld bij Triangelhof Zaandijk wordt op de dagen van 24 tot en met 27 augustus even omgetoverd in een heus huttenbouwdorp! De kinderen zullen van 09.30 uur tot 16.30 uur op het terrein aanwezig zijn en onder leiding van vrijwilligers aan hun hutje bouwen. Bent u bereid zich als vrijwilliger aan te melden dan krijgt u uiteraard instructies van tevoren over wat er van u verwacht wordt.
De laatste avond, vrijdag 27 augustus, wordt er een Bonte Avond gehouden. Als de hutjes kaar zijn mogen de ouders, opa’s en oma’s en buurtbewoners komen kijken naar de hutjes en de optredens van de kinderen. De groepjes studeren bijvoorbeeld een dansje of toneelstukje in. Na de Bonte Avond volgt het grote slaapfeest en mogen de kinderen logeren in de zelfgebouwde hut. Hoe leuk is dat?! De volgende ochtend is Huttenbouwdorp afgelopen en wordt er gezamenlijk opgeruimd. De kinderen krijgen in de ochtend een verzorgd ontbijt. Wilt u vrijwilliger worden? Aanmelden kan via giveaway-zw@hotmail.com.