Meewandelen met de Kalverpoldertocht

Nieuws

REGIO - Wandelen over natuurpaden in het Guisveld, de Schaalsmeer en Kalverpolder, langs beschermd dorpsgezicht van oud-Zaandijk en over de Zaanse Schans. Wandelliefhebbers kunnen zaterdag 20 augustus meewandelen met Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes (DLL) tijdens de achtste editie van de Kalverpolder-wandeltocht.
De gepijlde parcoursen zijn voor iedereen geschikt. Voor leden en niet-leden, zowel individueel als in groepsverband, echter met uitzondering van rolstoelgebruikers. Wandelaars kunnen aan diverse afstanden meedoen: 5, 10, 15 en 25 kilometer. De tocht start bij Evean Zorgcentrum Guisveld, George Gershwinstraat 207 in Zaandijk-West. Vanaf NS station Koog-Zaandijk kunnen deelnemers 'gepijld' naar de start.
De 25 kilometer start van 9.00 tot 10.30 uur en de overige afstanden van 9.00 tot 13.00 uur. Het startbureau sluit om 17.00 uur. Op alle afstanden zijn voldoende rustgelegenheden aanwezig en consumpties zijn tegen betaling verkrijgbaar. Het inschrijfgeld bedraagt voor bondsleden 2 euro, niet-leden 3 euro en de toeslag voor een medaille kost 1,50 euro.
Iedereen kan in zijn eigen tempo met behulp van een routebeschrijving aan deze wandelingen meedoen. De routebeschrijving wordt bij de start verstrekt. Meer informatie over deze wandeltocht is te vinden op www.wsvdelaatsteloodjes.nl.