Met Evean Westerwatering naar Turkije

Nieuws

ZAANDAM - Voor veel Zaanse senioren staan de maanden juli en augustus traditiegetrouw in het teken van Samen Zomeren. Ook dit jaar hebben honderden senioren genoten van een of meerdere middagen met spelletjes, muziek en hapjes en drankjes in het teken van een vakantieland. Donderdag 22 september kunnen senioren bij Evean Westerwatering genieten van de laatste Samen Zomeren van dit jaar, met als thema Turkije.

Degenen die dol zijn op Turkije of gewoon willen genieten van een gezellige middag samen zijn van 15.00 tot 19.00 uur van harte welkom bij Evean Westerwatering. De locatie is Elsbroekplantsoen 1 in Zaandam. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Evean raadt belangstellenden aan om er snel bij te zijn, want op is op. Kaarten zijn te bestellen via tel.: 075-6313531 of via de receptie van Evean Westerwatering.
Els Nijman, activiteitenbegeleider bij De Boed in Zaandijk, heeft genoten van een eerdere versie van Samen Zomeren. Nijman: "Bij ons was het thema Spanje. We hadden de formatie La Nina ingehuurd, een flamencodanseres/-zangeres en een gitarist. Zij gaven een prachtige voorstelling en improviseerden aan het eind Viva la España. De zaal was vol en met een hoge temperatuur op die dag waanden wij ons echt een middag in Spanje. We hebben bingo gespeeld, met als hoofdprijs een Hema-bon. Daarnaast hebben onze gasten genoten van sangria, diverse tapas en een heerlijke paella. Na afloop kregen wij zo veel complimenten. Het was hartverwarmend en zeker voor herhaling vatbaar."
Samen Zomeren startte in 2007 en bleek volgens Evean meteen een schot in de roos. Diverse maatschappelijke organisaties sloegen de handen ineen om iets te organiseren om de stille zomermaanden te doorbreken en mensen een leuke middag te bezorgen. Wat acht jaar geleden begon in Krommenie, is nu uitgewaaid over heel Zaanstad. Samen Zomeren wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Zaanstad.