Evean Herfstwandelocht door Zaanstreek

Nieuws

ZAANDAM - De Evean Herfstwandeltocht vindt zondag 9 oktober plaats vanuit startadres Evean Oostergouw in Zaandam. Evean verzorgt deze jaarlijkse wandeltocht in samenwerking met wandelsportvereniging De Laatste Loodjes voor de dertiende keer.

Met afstanden van 5, 10, 15 en 25 kilometer is er voor iedereen een passende wandelafstand. Iedereen loopt de gekozen route in zijn eigen tempo met behulp van een routebeschrijving. Het startbureau is om 8.00 uur open. De 5,10 en 15 kilometer starten tussen 9.30 en 12.00 uur en de 25 kilometer tussen 8.30 en 10.30 uur. Voor de wandelaars zijn de pauzeplaatsen langs de wandelroute geregeld in diverse verzorgings- en/of verpleeghuizen.
Leden van een wandelsportbond betalen 3 euro om deel te nemen. Leden van De Laatste Loodjes en de Evean-ledenvereniging betalen 2 euro, terwijl niet-leden voor 4 euro kunnen meewandelen. Alle informatie over alle wandeltochten is te vinden op www.wsvdelaatsteloodjes.nl. Evean Oostergouw bevindt zich op: Koningin Julianaweg 10 in Zaandam.